Άγριες Μέλισσες: Με την μαμά θα είμαστε και πάλι μαζί !

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε Νικηφόρο και Ασημίνα να είναι ξανά μαζί .

Περιμένω πως και πως σάς λέωωωω… Μα τι αγάπη και αυτή!

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέσης τους στα αδέρφια τους: Δεν γίνεται να το κρατήσουμε άλλο κρυφό! Θα τους πούμε την αλήθεια και θα καταλάβουν ότι και εμείς αγαπιόμαστε βαθιά!, λέει ο Νικηφόρος στην Ασημίνα.

Άγριες-Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Εκείνη του απαντάει: Φοβάμαι πως η Δρόσω δεν θα το πάρει καλά! Φοβάται πως δεν θα μπορέσει να παντρευτεί με τον Κωνσταντή! Δεν μπορώ να της καταστρέψω τη σχέση της, αλλά έχεις δίκιο, το να τους το πούμε είναι μονόδρομος. Πρώτα όμως πρέπει να το μάθει ο Σέργιος, του επισημαίνει και ο Νικηφόρος της λέει πως θα αναλάβει εκείνος να το κάνει αυτό.

 

Άγριες-Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-Σέργιος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ελένης

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, έτσι ο Νικηφόρος λέει στον Στέργιο: Με την μαμά είμαστε και πάλι μαζί! Όμως δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν, θα είναι το μυστικό μας. Ο μικρός πετάει από τη χαρά του και επιτέλους η ευχή που έκανε στο λυχνάρι του παππού του βγήκε αληθινή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close