Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Τιμημένε Ζάχο!!!! Εμείς από πίσω τσιρίζουμε από τη χαρά μας

Το τραγικό πρόσωπο των τελευταίων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Ζάχος, όπως έχετε ήδη δει, που μέσα σε μια στιγμή έχασε τον μοναδικό δικό του άνθρωπο που είχε στη ζωή του και το μεγάλο του στήριγμα: Τη μητέρα του!

Παράλληλα, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας που προέκυψε από τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του που είχε σαν αποτέλεσμα τον δικό του βαρύ τραυματισμό και τον άδικο θάνατο της Μάρως. Τώρα όμως που συνήλθε, ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για το κακό που του προκάλεσαν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ελένης

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Πέτρος-

Αρχικός στόχος του Ζάχου ήταν ο Πέτρος, όπου πίστεψε πως εκείνος είχε οργανώσει την επίθεση. Κι αυτό επειδή ο Ντούνιας «εκμεταλλεύτηκε» την ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν και του έκανε ουσιαστικά πλύση εγκεφάλου πως ο μόνος υπαίτιος ήταν ο Ορφανίδης.

Παρά τις πιέσεις της Ελένης και του Λάμπρου πως ο Πέτρος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, εκείνος αποκάλυψε μέχρι και την κρυψώνα του. Ο Ορφανίδης γλίτωσε, αλλά στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο και αντιμετώπισε στα ίσα τον Ζάχο προκειμένου να τον πείσει πως δεν σκότωσε εκείνος τη μητέρα του.

Δείτε ακόμα Άγριες μέλισσες: Η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάφει τα χέρια του με αίμα

Στη συνέχεια ο Ζάχος, αφού κατάφερε και πήρε εξιτήριο, συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο: «Δεν το έκανε ο Πέτρος! Είμαι πλέον σίγουρος γι’ αυτό», ισχυρίζεται και ο Ντούνιας ενημερώνει τον Ακύλα. Την ίδια ώρα, ο Λυκογιάννης καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη.

Οι τελευταίες ώρες του Μαρίνου στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ξανθός λαμβάνει μια πληροφορία πως κάποιος προσέγγισε τον αδελφό του και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να τους βρει. Σύντομα ανακαλύπτει πως ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που πλησίασε τον Θόδωρο και αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία του με τα αδέλφια Σεβαστού:

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βοηθά τον Μπάμπη και την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

«Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό, μείνετε μακριά από τον αδελφό μου και ξεχάστε όσα σας είπε». Απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά, ενώ ο Ξανθός συναντά τον Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάφει τα χέρια του με αίμα

Σύμφωνα με το TV24, ο τελευταίος βλέποντας γύρω του τον κλοιό να στενεύει και τον Μαρίνο να αποτελεί πια εμπόδιο για εκείνον, φροντίζει να κάνει τον Ζάχο να μάθει πως η επίθεση ήταν ενορχηστρωμένη από τον Μαρίνο Ξανθό!

Ο Λυκογιάννης γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να τον σκοτώσει! Και το κάνει! Η δολοφονία του Ξανθού φέρνει τα πάνω-κάτω και προκαλεί αναταραχές. Οι εφημερίδες κάνουν την είδηση πρώτο θέμα και ο Ζάχος νιώθει τύψεις που έβαψε τα χέρια του με αίμα:

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

«Θα πάω να παραδοθώ! Δεν έχω πια τίποτε άλλο να χάσω, ας μπω φυλακή να τελειώνουμε», λέει στην Ελένη, η οποία μαζί με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη αποφασίζουν να καλύψουν το έγκλημα: «Δεν θα πας πουθενά! Θα μας πάρεις στον λαιμό σου.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Ξέρουν όλοι τη σχέση που έχουμε και θα μας θεωρήσουν κι εμάς ύποπτους. Δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν! Θα το κρατήσουμε μυστικό και όποιος μας ρωτήσει θα πούμε πως δεν ξέρουμε τίποτα».

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φέρνει πίσω στο σπίτι την Κορίνα

Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό και η Ελένη με τον Λάμπρο αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο, με απρόσμενα όμως αποτελέσματα!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close