Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Έτσι θα εκδικηθεί τη Δρόσω ο  Τάκης

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι θα εκδικηθεί τη Δρόσω ο Τάκης! Μια εξέλιξη που δεν περιμέναμε.

Η αλήθεια είναι πως η Δρόσω έχει περάσει πολλά, και η επιστροφή της στο Διαφάνι φέρνει αλλά  αποτελέσματα από αυτά που είχε σκεφτεί. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και γίνονται εφιάλτες που την κυνηγούν.

Η σχέση της με τους άνδρες ήταν πάντα περίπλοκη και   δύσκολη. Από τον Παύλο που την ξελόγιασε με σκοπό να την πάρει μαζί του στα μπουλούκια, τον Νικηφόρο  που ήταν ο άντρας της αδελφής της και τέλος στον Τάκη που την παρέσυρε στην Τρούμπα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Και τρίτος κύκλος στην αγαπημένη σειρά;

Ο Τάκης λοιπόν είναι και εκείνος που θα της δώσει την χαριστική βολή και θα φτάσει στο σημείο να την  εκβιάζει . Η τελευταία τους στιγμή ήταν όταν εκείνος της πρότεινε να φύγουν μαζί  στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα αλλά εκείνη δεν τον ακολούθησε και προτίμησε να γυρίσει στο χωριό της με την Ελένη.

Έτσι θα εκδικηθεί τη Δρόσω ο Τάκης

Ο Τάκης λοιπόν θα βρει την Δρόσω στο Διαφάνι και θα της προτείνει να να εκβιάσει την Ασημίνα  της και τον Νικηφόρο  για να τους αποσπάσει χρήματα . Ο Τάκης όμως δεν θα μείνει εκεί. Όταν καταλάβει πως  οι απειλές του δεν πιάνουν  θα μπει στην οικογένεια των Σεβαστών και θα τους  εκβιάσει με το μυστικό της Δρόσως.

Η Δρόσω όμως έχει έναν σύμμαχο και φυσικά μιλάμε για τον Κωνσταντή.  Ο Κωνσταντής  ξέρει πως η Δρόσω είναι η πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου και  θα φροντίσει να κρατήσει μακριά τον Τάκη.

Εκείνος όμως δεν θα σταματήσει εκεί . Θα θελήσει εκδικηθεί την Δρόσω   που αλλάζει ζωή και  θα αφήσει επί τούτου φυλλάδια με τη φωτογραφία της από το μπαρ Χαβάη και έτσι  όλοι θα μάθουν  ποια ζωή έκανε η Δρόσω   στην Αθήνα.

Μετά  από την συμπεριφορά αυτή του Τάκη   θα είναι τραγικές οι εξελίξεις στις Άγριες μέλισσες

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close