Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να εκφοβίζει την Κορίνα και τον Μελέτη.

Οσό και να εκφοβίζεις λίγα τα ψωμιά σου Τρισκαταρατε!!!

Ένα διαζύγιο-φωτιά φέρνει μεγάλες αντιδράσεις στις Άγριες Μέλισσες και προκαλεί αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Μελέτης και η Κορίνα αποφασίζουν να χωρίσουν, αφού καταλαβαίνουν ότι ο γάμος τους ουσιαστικά έχει ήδη τελειώσει.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

Η Κορίνα έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Μπάμπη και θέλει να μείνει για πάντα μαζί του. Βέβαια, ο Βαμβακάς αποτελεί μόνο την αφορμή του διαζυγίου της με τον Μελέτη. Τις αιτίες θα πρέπει να τις αναζητήσουμε αλλού.

 

Ο Μελέτης δε την ερωτεύτηκε ποτέ και μία ζωή ήθελε την Πηνελόπη πλάι του, αν και ήξερε καλά ότι αυτός ο έρωτας δεν μπορούσε να προχωρήσει. Η Κορίνα, από την πλευρά της, απλώς εντυπωσιάστηκε από τη ζωή που υποσχέθηκε να της χαρίσει. Μία σχέση και ένας γάμος καθαρά επιφανειακός που δεν μπορούσε ποτέ να έχει μέλλον.

Πλέον το διαζύγιο αποτελεί μονόδρομο για τον Μελέτη και την Κορίνα

Η απόφασή τους θα προκαλέσει όμως πάρα πολλές εντάσεις. Ο Ακύλας δεν σκέφτεται ούτε ως αστείο να χωρίσει η Κορίνα τον Μελέτη. Όχι, δεν σκέφτεται ότι η κόρη του θα είναι μία ζωντοχήρα. Ο Ακύλας δεν είχε ποτέ τέτοιες αναστολές ούτε τον ενδιαφέρει η σχέση της Κορίνας και του Μελέτη.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Άλλος είναι ο λόγος που τον κάνει να αντιδρά με τέτοιο τρόπο. Η σχέση αυτή και στη συνέχεια ο γάμος αποτελούσε το άρμα για να κάνει πραγματικότητα τα σχέδιά του.

 

Τα συμφέροντά του τον κρατούν στο Διαφάνι. Υπάρχει και το αεροδρόμιο στη μέση, ενώ θα μπορεί να ελέγχει από κοντά τους κατοίκους του χωριού. Εάν χωρίσει η Κορίνα, τότε θα πρέπει να αφήσουν το αρχοντικό των Σεβαστών. Και αυτό δεν το θέλει με τίποτα.

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Η Κορίνα και ο Μελέτης έχουν πάρει την απόφασή τους, παρόλο που ο Ακύλας απαγορεύει στο ζευγάρι να κάνει αυτό το βήμα. Πλάι στην Κορίνα στέκεται η υπόλοιπη οικογένεια, με την Ζωή να ανακουφίζεται που η κόρη της δεν θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, δίπλα σε έναν εγκληματία.
Αυτό που όλοι αγνοούν, σύμφωνα με το ciao, είναι πως ο Ακύλας είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, για να αποτρέψει αυτό το διαζύγιο,. Ως που θα φτάσει για να παραμείνει στο Διαφάνι;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close