Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη & του Δούκα στο φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε τις μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Εντάξει μπορεί ο Δούκας να μας μπέρδεψε στο φετινό κύκλο αλλά ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα

Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία ο Δούκας και ο Μελέτης να τιμωρηθούν για τις άδικες και κακές πράξεις τους. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς, οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα κυκλοφόρησαν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τρία φρικτά εμπόδια

Θα ξεκινήσουμε με την τιμωρία του Δούκα που στον τρίτο κύκλο δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Η αλήθεια είναι πως ο Δούκας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ακύλα και αυτό όσο να πεις είναι μία καλή πράξη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Επίσης ο θάνατος της αδερφής του Ανέτ αλλά και του Μιλτιάδη οδήγησαν τον Δούκα σε κατάθλιψη που ήρθε και κορυφώθηκε όταν ανακάλυψε την απιστία της γυναίκας του Μυρσίνης. Τον είδαμε λοιπόν να έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και αλλαγές στην συμπεριφορά του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Παρόλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα. Τα τελευταία spoilers λοιπόν αποκαλύπτουν πως στο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες ο Δούκας θα μπει στην φυλακή για τα αδικήματα που διέπραξε στο παρελθόν. 

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Η μεγάλη τιμωρία όμως έρχεται για τον Μελέτη που εδώ και τρεις τηλεοπτικές σεζόν δεν έχει σταματήσει να μας απογοητεύει σαν χαρακτήρας. Φαίνεται πως η Πηνελόπη μέσα από την έρευνά της δε θα φέρει στο φως μόνο τα…κατορθώματα του πατέρα της αλλά και του Μελέτη.

Έτσι τα spoilers αποκαλύπτουν πως θα βγει στην επιφάνεια η ανάμειξη του Μελέτη στον θάνατο του Αλέξη κι έτσι ο Μελέτης για να μην τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη δεν θα διστάσει να βάλει τέλος στην ζωή του. Μάλιστα το τέλος του θα είναι μαρτυρικό.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Φαίνεται πως θα τον κυνηγά η μορφή του Γιάννου αλλά και του Αλέξη με τελικό χτύπημα την ίδια την Πηνελόπη που ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στην ζωή του. Σίγουρα όμως οι αδερφές Σταμίρη και ο Λάμπρος, ο μικρός Σέργιος και το παιδί της Ελένης και του Λάμπρου θα έχουν όμορφες στιγμές από εδώ και στο εξής, που τόσο τους αξίζουν.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close