Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως.

Να και κουμπάρος ο Νώντας … Αντε βρε παντάξιος Νώντα αλάνι! Νώντα Αρχαντα πάρε μας τα υπάρχοντα!

Το όνειρο για καριέρα στον κινηματογράφο δεν είχε αίσιο τέλος για τη Δρόσω. Με τον Νώντα, όμως, στο πλευρό της μάλλον δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού, όπως τονίζει ο Κώστας Ξυκομηνός που τον υποδύεται, θα στηρίζει πάντα τα όνειρά της!

Η ηθοποιός μιλά στον Τηλεθεατή για τον ήρωα που υποδύεται, αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται, ενώ μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα του λίγο πριν από το τέλος της σειράς, που, όπως τονίζει, άλλαξε την τηλεοπτική μας μάτια.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

Τελικά, ο Νώντας έγινε και Αστέρας του κινηματογράφου.

Ναι, και το απόλαυσε πολύ. Γοητεύτηκε από τη συμμετοχή και έδωσε την ψυχή του και όλο του το είναι σε αυτό. Επίσης, επειδή έχει μεγάλη αδυναμία στη Δροσούλα, το χάρηκε δίπλα και γιατί υποδυόταν στον πατέρα της και ήταν στο πλευρό της σε όλη τη διαδικασία. Ο Νώντας θέλει πάντα να στηρίζει τα όνειρα της.

Δυστυχώς, για τη Δρόσω δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη εμπειρία αυτή…

Ναι, η Δρόσω είχε όνειρα, έχει και ταλέντο στο τραγούδι και ήθελε να δοκιμαστεί και στον κινηματογράφο. Είχε ξεκινήσει και στη θεατρική ομάδα και της μπήκε το μικρόβιο, οπότε, όταν έγινε η πρόταση, το είδε σαν μία ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά της.

Το παρελθόν αποδεικνύεται εμπόδιο στο μέλλον της.

Ναι, γιατί οι άνθρωποι έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τους άλλους και να μην συγχωρούν εύκολα κάποιες επιλογές τους. Δεν σκέφτονται ποιες ήταν οι συνθήκες που οδήγησαν κάποιον να βρεθεί σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Συνήθως, μένουμε στην επιφάνεια και δεν εμβαθύνουμε στις αιτίες που οδηγούν σε κάποιες επιλογές και έναν τρόπο ζωής.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

 

 

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω ότι θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά του. Ποια θα είναι η αντίδρασή του Νώντα; Θα καταφέρει να την προτρέψει;

Με νύχια και με δόντια θα την προστατέψει. Ξέρει ότι είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά βάσανα στη ζωή του και θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη. Η Δρόσω πλέον αρχίζει και έχει μία πιο ώριμη αντιμετώπιση, σαν η ζωή να της έμαθε κάποια πράγματα, και ο Νώντας χαίρεται όταν τη βλέπει να στέκεται απέναντι στο άδικο και να παλεύει όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους γύρω της.

Να υποθέσουμε ότι θέλει να είναι ο κουμπάρος της στο γάμο της με τον Κωνσταντή;

Αυτό είναι το μεγάλο του όνειρο, θέλει να τη συνοδέψει στα σκαλιά της εκκλησίας και να τη δει τρισευτυχισμένη δίπλα στον Κωνσταντή. Ο Νώντας, που, λόγω του παρελθόντος του είναι και αυτός παρεξηγημένος, δείχνει ότι μέσα από αυτή τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω, αλλά τώρα και με τον Νικηφόρο με την Πηνελόπη, νιώθει ότι είναι μέρος κι αυτός μιας μεγάλης οικογένειας, κι έτσι αναπληρώνει αυτό που του έχει λείψει. Θα ήθελε να βιώσει το ρόλο του πατέρα και στα πρόσωπά τους βλέπει τα παιδιά που θα ήθελε να έχει.

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

 

Συμφωνεί με την απόφαση του Νικηφόρου να χωρίσει με τη Ρένα;

Ναι, συμφωνεί γιατί βλέπει ότι ο Νικηφόρος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του. Με την εμπειρία που έχει, βλέπει ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει από την καρδιά του και θεωρεί ότι είναι πιο ευτυχισμένος επιστρέφοντας στην αγκαλιά της Ασιμίνας. Μέσα του θέλει να τους δει και πάλι μαζί κι ευτυχισμένος.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close