Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Ασημίνα- Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως γίνεται  το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑΑΑΑΑΑ!!!! Καλό μήνα μελισσακια

Στις Άγριες Μέλισσες η επανασύνδεση πλησιάζει για Νικηφόρο και Ασημίνα. Μετά τον χωρισμό του από τη Ρένα, ο Σεβαστός βάζει τις σκέψεις του σε μία σειρά. Και καταλαβαίνει ότι πάντα η γυναίκα της ζωής του ήταν μία.

Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες τιμωρίες του Μελέτη και του Δούκα στο φινάλε

Έτσι, δεν χάνει χρόνο. Πηγαίνει αμέσως στην Ασημίνα και της λέει όλα όσα νιώθει. Της κάνει ερωτική εξομολόγηση και της λέει ότι δεν έπαψε να αποτελεί τη μεγάλη αγάπη του. Ο Νικηφόρος ζητάει από την (πρώην) σύζυγό του να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία για να γίνουν ξανά όπως παλιά.

Η Ασημίνα τον παρακολουθεί προσεκτικά. Δεν λέει τίποτα, απλώς ακούει την ερωτική εξομολόγηση του Νικηφόρου. Και δεν μιλά γιατί κι εκείνη νιώθει ακριβώς όπως ο Νικηφόρος. Ο άνδρας που σημάδεψε όλη τη ζωή της και δεν μπορεί να μένει άλλο μακριά του.

Άγριες-Μέλισσες-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας κουμπάρος στον γάμο της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Η Σταμίρη θα πει το μεγάλο «ναι» και το ζευγάρι ζει ξανά τον μεγάλο έρωτά του. Ο οποίος, όπως φαίνεται ότι τελικά δεν είχε σβήσει ποτέ, όσες κι αν ήταν οι αναποδιές που έζησαν τόσα χρόνια.

Εκτός από τη μεγάλη αγάπη, τους συνδέει για μία ολόκληρη ζωή και ο μικρός Σέργιος. Ο τελευταίος μπορεί να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του, όμως για εκείνον η Ασημίνα είναι η μάνα του. Λατρεύει φυσικά και τη Δρόσω και στο τέλος θα αποδεχθεί το γεγονός ότι θα έχει δύο μαμάδες.

Στο τέλος η αγάπη θα νικήσει, ενώ την οικογένεια περιμένει ένα θαύμα. Στο τέλος της σειράς η Ασημίνα θα μείνει έγκυος περιμένοντας το παιδί του Νικηφόρου. Και θα πρόκειται για θαύμα αφού οι γιατροί ουσιαστικά της το είχαν αποκλείσει.

Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο από τον Ακύλα

Η Σταμίρη είχε μείνει ξανά έγκυος, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί. Τότε οι γιατροί της είχαν ουσιαστικά αποκλείσει ότι θα γίνει μητέρα. Το να μείνει έγκυος ξανά θα ισοδυναμούσε με θαύμα. Ένα θαύμα που τελικά ήλθε.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 2 Μαΐου

Επεισόδιο 105

Όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Θα διαλυθεί;

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα

Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αντιμέτωπη με τρία φρικτά εμπόδια

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Τρίτη 3 Μαΐου – Επεισόδιο 106

Όλο το χωριό ανησυχεί για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη, ενώ ο Ζάχος αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να -φύγει για την Κύπρο, παρά τις αντιδράσεις της Μάρως.

Άγριες-Μέλισσες-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του.

Άγριες-Μέλισσες-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο, ενώ ο Νικηφόρος τής εξομολογείται την αγάπη του.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει στη Ζωή και την Αιμιλία, τις προθέσεις του για την Κορίνα και καταλήγουν σε μια σιωπηλή συμφωνία. Το καφενείο γιορτάζει την αναχώρηση του Ζάχου. Ο Ακύλας, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Τετάρτη 4 Μαΐου – Επεισόδιο 107

Ο Νικηφόρος εξομολογείται στην Ασημίνα την αγάπη του και τις αποφάσεις του. Θα δώσει η Ασημίνα μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους;

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Ο Ζάχος προτείνει, τελικά, στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο, αλλά τα σχέδιά τους θα τα ματαιώσει η επίθεση του Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο

Στη Νομαρχία, οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του Υπουργείου. Μια διαφορετική, όμως, βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

Πέμπτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 108

Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε περισσότερο χρόνο από τους μετόχους, αλλά η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί.

Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Ασημίνα- Νικηφόρο

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα. Η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση, ζητώντας τα λεφτά του, αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close