Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα έρθει οριστικός χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Ουρανία μου καλά έκανες…Εμείς ψηφίζουμε Βάμβακα δαγκωτό …

Μια από τις πλέον αγαπημένες ηρωίδες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», η Ουρανία παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και χωρίζει οριστικά τον Άλκη.

Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας επιστρέφει λυσσασμένος για να τελειώσει το Διαφάνι

Η Ουρανία όπως έχουμε δει το τελευταίο καιρό προβληματίζεται ιδιαίτερα για το αν θα πρέπει να ακολουθήσει τον Άλκη στην Αμερική. Αφορμή για να πάρει την οριστική της απόφαση θα σταθεί μια τελευταία συνάντηση της με τον Άλκη στο αποκριάτικο πάρτι που έγινε στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

 

Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως βγαίνει στη φόρα

Η παρέα του Άλκη προσβάλει την Ουρανία η οποία νιώθει ιδιαίτερα άβολα. Ακολουθεί μια τετ-α-τετ συζήτηση με τον Άλκη η οποία δεν οδηγεί πουθενά.

Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου

Σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ουρανία να παίρνει τις οριστικές της αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της. Μπορεί ο Άλκης να της έφερε μια άλλη αύρα ζωής αλλά ο Κυριάκος παραμένει ο μεγάλος της έρωτας. Συν τοις άλλοις η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να φύγει στην Αμερική την μελαγχολεί.

Σύμφωνα με το Youfly.com, η Ουρανία εγκαταλείπει οριστικά τον Άλκη Σαραντόπουλο και επιστρέφει στην αγκαλιά του Κυριάκου Βαμβακά που δείχνει να χαίρεται ιδιαίτερα με την απόφαση της αγαπημένης του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close