Άγριες Μέλισσες : Βιολέτα είμαι ερωτευμένος μαζί σου

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο Παναγιώτης εξομολογείται τον έρωτα του στην Βιολέτα.

Ax τι ντουβρουτζάς σε βρήκε;;; Αυτή η  εξομολόγηση θα μείνει στην ιστορία…

Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο Παναγιώτης θα παραδεχθεί στην Βιολέτα τα συναισθήματά του για την ίδια λέγοντας την πόσο παράφορα ερωτευμένος είναι μαζί της. Πως θα αντιδράσει η Βιολέτα ακούγοντάς τον;

Άγριες Μέλισσες : Βιολέτα είμαι ερωτευμένος μαζί σου

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη

Παναγιώτης σε Βιολέτα: Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου

Ο Σταμάτης, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεθεατής, επιστρέφει ξανά στο Διαφάνι, αυτή την φορά μετανιωμένος προσπαθώντας να πείσει τον μικρό Ζαχαρία να τον δεχτεί πίσω στη ζωή του παίρνοντας έτσι μια σημαντική απόφαση. Ο μικρός όμως θα αντιδράσει, κάνοντας τον Σταμάτη να καταλάβει το λάθος του που τον παράτησε.

Άγριες Μέλισσες : Βιολέτα είμαι ερωτευμένος μαζί σου

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100

Παράλληλα όμως με όλα αυτά και την επιστροφή του Σταμάτη στο χωριό, ο Παναγιώτης παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση όσον αφορά την Βιολέτα και την σχέση τους. Της εξομολογείται ανοιχτά όλα τα αισθήματά του σύμφωνα  με το  youfly.com λέγοντας την πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Άγριες Μέλισσες : Βιολέτα είμαι ερωτευμένος μαζί σου

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα με τον Ζάχο γίνονται ζευγάρι

Αυτή η αποκάλυψη θα σκάσει σαν κεραυνός στην Βιολέτα. Θεωρεί τον Παναγιώτη οικογένειά της και ποτέ δε θα έκανε ένα τόσο ριψοκίνδυνο βήμα. Ο έρωτας είναι ικανός να διαλύσει την φιλία αυτή που χτίζεται επί χρόνια. Το νέο φυσικά θα γίνει γνωστά σε πολλούς. Πως θα αντιδράσει ο Σταμάτης όταν μάθει πως ο Παναγιώτης άνοιξε την καρδιά του στην Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close