Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται. 

Ειδικά για τον Ακύλα, ελπίζουμε να τον οδηγήσουν στο Δαφνί. Μόνο αυτό θα του ταίριαζε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα θρηνεί τον γιο της

Ο θάνατος του Θανάση επηρεάζει όλους τους κατοίκους αλλά πολύ περισσότερο το Λάμπρο και τον Πέτρο που παλεύουν να αποδείξουν την ενοχή του Ακύλα από την πρώτη στιγμή. Ο Εισαγγελέας Κουρτέσης, παρουσιάζει το Λάμπρο στο Ζάχο και στον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας παίρνει το νόμο στα χέρια του

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-Ζάχος-Πέτρος-

Έτσι την επόμενη κιόλας μέρα ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Πολύ γρήγορα βγαίνει ένταλμα σύλληψης και ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντουνιάς αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο εισαγγελέας  δέχεται μία παράξενη επίσκεψη για μία ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα με τον ψεύτικο εκβιασμό ξεσκεπάζετε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Βαμβακάς δεν έχει πεί την τελευταία του λέξη

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Αυτή η εξέλιξη όμως οδηγεί τον Νικηφόρο με τον Κωνσταντή σε μία μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close