Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση 

πολύ μας το γυροφέρνετε με τον Κωνσταντή και δεν μας αρέσει καθόλου εκεί που το πάτε!!!!!!!

Τρεις μήνες μετά… Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι, με τα έργα να καθυστερούν συνεχώς. Ο Λάμπρος περνάει επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή που προσπαθεί να της δείξει πως όλα είναι καλά.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα θρηνεί τον γιο της

Κωνσταντή, πρέπει να πάμε να σε δει γιατρός! Ανησυχώ ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία σου, του τονίζει η Δρόσω, αλλά εκείνος την καθησυχάζει: Τίποτα δεν έχω, Δροσούλα μου. Όλα καλά μην ανησυχείς. Όμως, μαζί με την υγεία του έχει κλονιστεί και η ψυχική του υγεία, καθώς το άγχος με το αεροδρόμιο αλλά και η αμφισβήτηση των κατοίκων του χωριού του προκαλεί περίεργα ξεσπάσματα.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας παίρνει το νόμο στα χέρια του

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, ένα από αυτά θα γίνει στο καφενείο με αφορμή την αναφορά στο όνομα του Γιάννου και θα δοκιμάσει τη σχέση του με τη Δρόσω, ενώ παράλληλα οι τύψεις του θα τον οδηγήσουν στον Μελέτη.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Ο οποίος και προσπαθεί να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Όμως πλέον η κατάσταση υγείας του Κωνσταντή ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και μεταφέρεται ξανά στο νοσοκομείο. Ολοί είναι συγκλονισμένοι και φοβούνται για την ζωή του…. Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close