Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Θα έρθει η ώρα σου Ακύλα….Δεν το βάζεις κάτω βλέπω εεεεε;;;

Ο Ακύλας βγήκε από την φυλακή στις Άγριες Μέλισσες και ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση του. Δεν σκοπεύει να αφήσει στην κυριολεξία τίποτα όρθιο. Τα σχέδια που βάζει με το μυαλό του είναι καταστροφικά και επικίνδυνα. Είναι ικανός για όλα και το έχει αποδείξει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα δυο διαφορετικά φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-ο-Ακύλας-βασανίζει-τον-Κυριάκο-και-τον-Σταμάτη-

Ο ίδιος βάζει στόχο να πάρει πίσω τα λεφτά του στις Άγριες Μέλισσες και αυτό θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τον Σταμάτη με τον Κυριάκο, οι οποίοι θα βιώσουν φρικτά βασανιστήρια από τον ήρωα.

Σταμάτης και Κυριάκος υποφέρουν στα χέρια του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο παπά γρηγόρης επιστρέφει στην εκκλησία

Ο σκληρός άνδρας δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει πίσω τα κλεμμένα και έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με σκοπό να το πετύχει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση. Σταμάτης και Κυριάκος θα βιώσουν τρελά βασανιστήρια από τον ήρωα σύμφωνα με το youfly.com ο οποίος για να πετύχει αυτό που θέλει θα φτάσει στο σημείο να βιαιοπραγήσει κιόλας απέναντί τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Η κατάσταση θα ξεφύγει και οι δυο άνδρες θα αναγκαστούν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο Ακύλας για ακόμα μια φορά, στις Άγριες Μέλισσες, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, αυτή την φορά με τον Σταμάτη και τον Κυριάκο να μπαίνουν στο στόχαστρο του υπομένοντας από αυτόν φρικτά βασανιστήρια. Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Άγριες Μέλισσες-ο-Ακύλας-βασανίζει-τον-Κυριάκο-και-τον-Σταμάτη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Πηγή: youfly.com
Close