Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές, αφού η Κορίνα αυτοκτονεί

Σοκ σοκ σοκ Κορίνα μου ,αλλά δεν είναι και για αυτοκτονία βρε παιδί μου …

Η Κορίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η ζωή της λέει ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της.

Τραγικές σκηνές θα διαδραματιστούν στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη. Όταν έρχεται η ώρα που η Κορίνα μαθαίνει όλη την τραγική αλήθεια για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας η κοπέλα σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις θα προβεί σε μία κίνηση απελπισίας και θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Όπως όλοι ξέρετε η Ζωή έναν και μοναδικό άντρα αγάπησε στη ζωή της και όχι, αυτός δεν είναι ο Ακύλας, τον οποίο σιχαίνεται και μισεί. Ο Φίλιππος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της τον οποίο όμως έχασε για πάντα εξαιτίας του Μεγαρίτη που έβαλε να τον σκοτώσουν για να την κρατήσει κοντά του.

Η Ζωή πάντα ήξερε μέσα της πως ο σύζυγός της ήταν ο δολοφόνος του αλλά δεν είχε αποδείξεις. Ήξερε το ποσό αδίστακτος είναι ο Ακύλας και πώς μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τους σκοπούς του. Μέσα στον θρήνο της μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Φιλίππου αλλά το έκρυψε από όλους και παρουσίασέ την Κορίνα ως παιδί του Ακύλα.

Άλλωστε και η υποψία πως δεν είναι δικό του τότε σίγουρα θα την έβαζε να το ρίξει και αυτό θα συγκλόνιζε τη Ζωή καθώς η κόρη της είναι ότι έχει μείνει από το Φίλιππο.

Άγριες Μέλισσες-η-Κορίνα-κάνει-απόπειρα-αυτοκτονίας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Πίσω στο σήμερα η Ζωή βρίσκει την απόδειξη που έψαχνε τόσα χρόνια για την ενοχή του Ακύλα όταν βλέπει την Κορίνα να φοράει το σταυρουδάκι που εκείνη είχε δώσει στο Φίλιππο μία μέρα πριν πεθάνει. Η Ζωή σοκάρεται.

Είναι πια βέβαιη 100% πως ο Μεγαρίτης σκότωσε τον άντρα της ζωής της για να την έχει κοντά του. Η Αιμιλία σοκάρεται επίσης άλλα νιώθει και ενοχές που εν μέρει εξαιτίας της η αδερφή της δεν ευτύχισε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Όμως πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μία άλλη τροχιά και ένας-ένας οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν και οι αποκαλύψεις από το παρελθόν θα πέσουν σαν βόμβα και θα ανατρέψουν τα πάντα.

Ο Ακύλας δεν είναι πατέρας σου

Τόσο για τον Άκη όσο και για την Κορίνα θα είναι ένα σοκ όταν μάθουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά συγγένεια με τον Ακύλα. Ένας ακόμη καυγάς ανάμεσα στην Κορίνα και τη Ζωή είναι η αφορμή για να αποκαλυφθεί η μεγάλη αλήθεια

Για ακόμα μία φορά η νεαρή κοπέλα θα τα βάλει με τη μάνα της και θα την κατηγορήσει ότι συμπεριφέρεται άσχημα στον πατέρα της και τότε η Ζωή θα πετάξει την βόμβα. “Δεν είναι πατέρας σου” θα της πει και η κοπέλα θα την κοιτάζει σαν χαμένη.

“Τι είπες; Τι εννοείς; Τι βλακείες είναι αυτές;”. Η Ζωή θα της απαντήσει “αυτή είναι η αλήθεια Κορίνα. Ο πραγματικός σου πατέρας είναι ο Φίλιππος ο μεγάλος μου έρωτας τον οποίο ο Ακύλα σκότωσε για να με κρατήσει κοντά του όμως ήμουν ήδη έγκυος από εκείνον και δεν το ήξερα.

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Διπλός γάμος για Ασημίνα και Δρόσω

Όταν το έμαθα δεν τόλμησα να πω την αλήθεια γιατί θα με έβαζε να σε ρίξω.”. Η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει. “Είσαι ψεύτρα τα λες όλα αυτά για να με στρέψει εναντίον του πατέρα μου αλλά δεν θα σου περάσει.”, της φωνάζει και κλείνεται στο δωμάτιό της αρνούμενη να δεχτεί όσα άκουσε.

Κάποια στιγμή όμως αρχίζει να ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ και να τα συνδέει. Μήπως η μητέρα της, της έλεγε την αλήθεια; Όλη της τη ζωή ήταν ένα ψέμα μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο Ακύλας είναι ο μπαμπάς της και ξαφνικά όλα γκρεμίζονται μπροστά της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Πάνω στην απελπισία της αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας χάπια. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή η κοπέλα καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όμως είναι ερείπιο και θα αργήσει πολύ να δεχτεί την αλήθεια αλλά και να συγχωρέσει τη μητέρα της.

Άγριες Μέλισσες-η-Κορίνα-κάνει-απόπειρα-αυτοκτονίας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close