Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης κάνει μήνυση στην Δρόσω & φτάνουν στα δικαστήρια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Δάκης κάνει μήνυση στην Δρόσω και φτάνουν μέχρι και τα δικαστήρια. 

Ποιος την κρατάει την Ελένη πάλι με αυτόν τον χαζοΔακη που μας βρηκε!!!!!!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 105 , 106 , 107 , 108

Κι ενώ η ταινία που ετοίμαζε ο Δάκης με πρωταγωνίστρια την Δρόσω κόντευε να τελειώσει, το ένοχο παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα έρχεται να ανατρέψει τόσο τα σχέδια του Δάκη όσο και της Δρόσως. Ο Δάκης εξοργίζεται όταν μαθαίνει το ένοχο παρελθόν της Δρόσως.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο

Καταλαβαίνει ότι αυτό το ένοχο μυστικό της Σταμίρη, μπορεί να καταστρέψει τόσο την ταινία του όσο και την καριέρα του σαν σκηνοθέτης. Έτσι λίγο πριν τελειώσει την ταινία, την σταματάει και απαιτεί από την Δρόσω τα χρήματά του πίσω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν πριν από το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Δάκης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Βλέπετε ο Δάκης είχε επενδύσει πολλά σε αυτή την ταινία και η ξαφνική διακοπή των γυρισμάτων θα του κοστίσει πολλά. Στο μεταξύ η Δρόσω στην θέα της μήνυσης του Δάκη πανικοβάλλεται. Δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι το παρελθόν της θα έρθει για ακόμη μία φορά να βάλει τρικλοποδιά στο μέλλον της.

Το ένοχο μυστικό της Δρόσως, στα χρόνια που δούλευε στην Τρούμπα μαθαίνεται και στο Διαφάνι και η νεαρή Σταμίρη προσπαθεί να σώσει την υπόληψή της, την στιγμή που ο διασυρμός της είναι γεγονός. Φυσικά για ακόμη μία φορά οι αδερφές της θα σταθούν στο πλάι της.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Φτάνουν για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια, διεκδικώντας το δίκιο της αδερφής τους. Επίσης ο Κωνσταντής σταμάτησε να ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο κόσμος και στέκεται βράχος στο πλευρό της αγαπημένης του, αδιαφορώντας για το παρελθόν της.

Άγριες Μέλισσες-Δάκης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close