Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόοπτες καθώς θα δούμε τον Ακύλα να γίνεται έξω φρενών με το διαζύγιο του Μελέτη και Κορίνας. 

Μην ανακατεύεσαι Ακύλα μου παντού να χώσεις την μυτόνγκα σου … Κάτσε στα αυγά σου …

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Ο Πέτρος μετά από όσα έγιναν είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Όμως ο Βαρουξής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Πάει στα γραφεία των Αβάντων προσποιούμενος τον υδραυλικό και τοποθετεί μία βόμβα. Όμως γίνεται αντιληπτός από μερικά μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται εκεί και προτού προλάβει να ξεφύγει η βόμβα εκρήγνυται και ο ίδιος πέφτει νεκρός όπως και μερικά μέλη των Αβάντων.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Όσοι κατάφεραν να σωθούν βγαίνουν έξω ενώ ο Μελέτης που βρισκόταν και εκείνος στα γραφεία και τραυματίζεται σοβαρά μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον σώσουν ενώ το νέο της έκρηξης φέρνει αναστάτωση.

Στο νοσοκομείο οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι τραγικές. Η Κορίνα με τη στήριξη της μητέρας και της θείας της περνάει ώρες αγωνίας μέχρι να μάθει πώς είναι ο άντρας της. Παρά τις όποιες διαφορές τους και δεν παύει βαθιά μέσα της να τον αγαπάει.

Είναι είναι και ο Κωνσταντής με τον Δούκα που επίσης προσεύχονται για ένα θαύμα Και ευτυχώς αυτό δεν αργεί να γίνει όταν ο γιατρός τους ενημερώνει πώς κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή και όλοι ανακουφίζονται.

Μετά από μερικές ώρες ο Μελέτης συνέρχεται και δίπλα του είναι η Κορίνα: Ανησύχησα πολύ, Μελέτη. Πώς νιώθει; Είσαι καλά; Τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: Μία χαρά είμαι, μην ανησυχείς! Δεν παθαίνω τίποτα.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Εσχάτη προδοσία του Βαρουξή στον Πέτρο Ορφανίδη

Λίγες μέρες αργότερα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζωή και την Αιμιλία για ό,τι αφορά την Κορίνα. Εκείνος ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του: Δεν θέλω να έχω έναν γάμο σαν το δικό σου, Ζωή!

Να έχω μία γυναίκα που θα με σιχαίνεται όταν με βλέπει και φυσικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση η Κορίνα να δυστυχήσει. Θα χωρίσουμε και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και φυσικά δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ την απιστία της για να κερδίσω κάτι, τους ξεκαθαρίζει και έτσι ο Μελέτης έρχεται σε σιωπηλή συμφωνία μαζί τους.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου

Όμως, η Κορίνα ανακοινώνει στον Ακύλα τον χωρισμό της με τον Μελέτη, ο οποίος και φεύγει από το σπίτι. Ο Μεγαρίτης γίνεται έξω φρενών και φωνάζει: Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Πάτρις, θρησκεία, οικογένεια λέμε και η δική μου έχει βαρέσει διάλυση! Πώς τολμάτε να με ξεφτιλίζεται; Δεν πρόκειται να επιτρέψω να πάρετε διαζύγιο, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ ισχυρίζεται και η Κορίνα είναι σε απόγνωση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close