Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου να σκορπά φωτιές!

E τώρα τι να πωωωωωω… Μυρσίνη μου δεν έχεις αφήσει δέντρο για δέντρο βρε παιδάκι μου… Οι σεναριογράφοι θα έπρεπε να έκαναν ένα δυνατό come back στις ελιές! Ολά εγώ πια!!!

Μην ξεχνάτε ότι είμαι γυναίκα, είχε πει πριν από μερικά επεισόδια η Μυρσίνη Σεβαστού και όπως φαίνεται δεν έχασε την ευκαιρία να βρει και πάλι νέο αμόρε, αλλά αυτή τη φορά επίσημα. Και όταν λέμε επίσημα, εννοούμε πως δεν θα είναι κάποιος κρυφός πόθος, όπως ο Μιλτιάδης ή ο Κυπραίος, αλλά θα βγαίνει και θα κυκλοφορεί κανονικά με τον Θέμη.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Ναι, καλά διαβάσατε, η Μυρσίνη αυτή τη φορά θα στρέψει την προσοχή της στον κατά πολύ νεότερο της συνεργάτη, ο οποίος εξαρχής της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Θέμης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Με τα πολλά όχι που του είχε πει, έφτασε επιτέλους η στιγμή να ενδώσει στο φλερτ του (κυρίως για να κάνει τον Δούκα να πονέσει για την απιστία του με την Αντιγόνη) και να βγει μαζί του ραντεβού. Θέμης και Μυρσίνη γευματίζουν μαζί σ’ ένα ακριβό εστιατόριο και εκείνος καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον της με τα λόγια του.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Θέμης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης χαροπαλεύει

Στη συνέχεια εκείνος τη γυρίζει στο σπίτι της και εκεί ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, όμως την επόμενη μέρα ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, όσον αφορά τις δουλειές του με τον Σεβαστό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close