Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς θα δούμε ποιος είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως.

Επιστρέφουν για να πετάξουν ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η επιτυχημένη σειρά ετοιμάζεται να προσφέρει ξανά στο τηλεοπτικό κοινό καταιγιστικές εξελίξεις και μπορεί λόγω της πανδημίας να έχουν προς το παρόν λιγότερη παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά οι Άγριες Μέλισσες θα αποζημιώσουν τους τηλεθεατές.

Σύντομα μάλιστα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη σειρά δρομολογώντας καινούργιες ανατροπές. Όπως έχουμε παρακολουθήσει στα προηγούμενα επεισόδια η Δρόσω έχει «μαγευτεί» από το θέατρο και μάλιστα πολλοί της λένε πως πρέπει να ασχοληθεί με αυτό. Έτσι λοιπόν, η ερμηνεία και το τραγούδι της κέρδισε έναν γνωστό σκηνοθέτη, τον Δάκη.

Δείτε ακόμη Άγριές μέλισσες : Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως

Αυτός είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως

που της προτείνει να γίνει πρωταγωνίστρια στην καινούργια του ταινία. Τον ήρωα αυτόν μάλιστα θα ενσαρκώσει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο Σόλων Τσούνης που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στο «Σόι σου» του ALPHA, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στο αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού «Ποίος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» που μεταφέρθηκε στην ΕΡΤ1.

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ο Σόλων Τσούνης (σ.σ. άνω φωτογραφία – Instagram) λοιπόν θα ενσαρκώσει τον Δάκη, το σκηνοθέτη που θα προτείνει στη Δρόσω να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια του ταινία και θα προκαλέσει πολλές… αναταραχές στη ζωή της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο Δάκης που κλέβει τη καρδιά της Δρόσως

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου λοιπόν οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με το 53ο επεισόδιο της σεζόν, ενώ ο Σόλων Τσούνης θα κάνει την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά από το 56ο επεισόδιο… προκαλώντας πολλές ανατροπές…!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close