Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του

Άγριες μέλισσες : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας διώχνει  με τις κλωτσιές τον Ακύλα από το σπίτι του

 Πω πω τι λες τώρα;;; Μετά το τάπωμα που εφάγε χθες από Λενιώ και Λάμπρο, έρχεται η σειρά του Δούκα. Έμπαινε Δούκα  – όξω από το σπίτι όξωωωωωωω…Βάλε και Αγορίτσα να απολυμάνει γιατί το έχει μολύνει ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ

 Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Είναι πλέον δεδομένο έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις ότι η κόντρα του Ακύλα με τον Δούκα θα κορυφωθεί. Και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι.

Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Είναι δεδομένο ότι το Διαφάνι χωράει μόνο έναν από τους δύο. Και ο Δούκας είναι αποφασισμένος να δώσει τη χαριστική βολή στον Ακύλα ώστε να απαλλάξει μία και καλή το χωριό από την παρουσία του.

Όπως σας αποκαλύψαμε, ο Δούκας μετά το χωρισμό του με την Αντιγόνη και το σοβαρό επεισόδιο που είχαν, έρχεται πάλι κοντά με την Μυρσίνη. Βέβαια η σχέση τους αυτή τη φορά δεν θα εμπεριέχει το ερωτικό στοιχείο.

Ο Δούκας της ξεκαθαρίζει ότι θα συνυπάρχουν απλώς κάτω από την ίδια στέγη. Η Μυρσίνη δέχεται την πρόταση του συζύγου της. Και ελπίζει ότι με την πάροδο του χρόνου τα μεταξύ τους προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα είναι πάλι όπως και πρώτα.

Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Αγορίτσας

Ο Σαβαστός βάζει σε εφαρμογή το πλάνο του για επικό comeback. Σχεδιάζει μαζί με τη Μυρσίνη την επάνοδο τους στο σπίτι τους στο Διαφάνι. Με απώτερο στόχο να ενωθεί και πάλι όλη η οικογένεια τους. Ήδη οι σχέσεις του με τα παιδιά του δείχνουν να είναι πιο… γλυκές έπειτα από τη μεγάλη μπόρα που πέρασαν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το σπίτι τους είναι κατειλημμένο από τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι εμφανίζεται στο Διαφάνι και ανακοινώνουν μάλιστα την απόφασή τους να επιστρέψουν στο χωριό τους. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να διώξουν πρώτα από το σπίτι τους την οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του

Δούκας και Μυρσίνη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους σύμφωνα με το iciao.gr ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγούν από τον Ακύλα και θ’ ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στο σπίτι τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close