Αγρίες μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και παρατάει την Ασημίνα

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στις Αγρίες μέλισσες. Ύστερα από ένα μεγάλο σοκ ο Νικηφόρος αφήνει την Ασημίνα, και παίρνει τον μικρό Σέργιο μακριά . Από εδώ και πέρα λοιπόν αρχίζει η αρχή του τέλους για το ζευγάρι και η συνέχεια θα είναι συνταρακτική.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εξαγοράζεται για να παρατήσει την Δρόσω

Πίσω από όλα αυτά είναι η Δρόσω, που προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο  να κρατήσει το παιδί κοντά της. Δίπλα της  βρίσκεται πάντα  ο Κωνσταντής, που την στηρίζει, κόντρα πάντα στους δικούς του

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την  αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του

Πάνω σε έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του Σέργιου και παθαίνει σοκ. Εκεί είναι που ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα αφού μαθαίνει πως η γυναικά του σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό.

Όλοι ξέρουμε πως η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν συνεργοί της Ελένης, και σκότωσαν μαζί  τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος μαθαίνοντας την αλήθεια παθαίνει σοκ .

Αποφασίζει λοιπόν να πάρει τον μικρό Σέργιο και να αφήσει την Ασημίνα όπως είχε κάνει και εκείνη παλιότερα. Την πληρώνει λοιπόν με το ίδιο νόμισμα και η αρχή του τέλους για το ζευγάρι έχει αρχίσει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close