Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού στο φινάλε o Δούκας ζητά συγχώρεση και πεθαίνει

Μετά από 3 χρόνια επιτυχίας, αποκλείεται να μας απογοήτευαν οι Άγριες Μέλισσες στο τελευταίο επεισόδιο…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες πλησιάζει αφού σύμφωνα με το κανάλι στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο γύρισμα και στις 7 Ιουλίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Μία σειρά πολύ αγαπημένη, φτάνει στο τέλος της κι εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας σώζει τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Φαίνεται λοιπόν πως το μεγάλο φινάλε της σειράς θα φέρει και την μεγάλη ανατροπή. Άλλωστε οι Άγριες Μέλισσες εδώ και τρία χρόνια δεν μας απογοήτευσαν στιγμή και κρατούσαν την αγωνία μας αμείωτη. Στο φινάλε λοιπόν η μεγάλη ανατροπή θα αφορά τον Δούκα Σεβαστό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Ο άλλοτε σκληρός και αγέρωχος Δούκας στο φινάλε της σειράς θα αφήσει την ζωή του στο έλεος της μοίρας και δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει τίποτα από την τιμωρία που τον περιμένει. Πιο συγκεκριμένα η Πηνελόπη βγάζει τα…άπλυτά του στην φόρα σχετικά με την δολοφονία του Αλέξη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη δέχεται επίθεση

Το δικαστήριο θα είναι καταπέλτης για τον Δούκα ενώ το άσχημο συναίσθημα που νιώθει, για το γεγονός ότι αυτή η μαχαιριά ήρθε από την ίδια του την κ@ρη, τον καταβάλλει. Έτσι ο Δούκας Σεβαστός θα βυθιστεί στην θλίψη του και θα αφήσει την μοίρα να τον τιμωρήσει καταλλήλως. Ζητάει συγχώρεση από όλους  για όλα όσα έχει κάνει αλλά είναι άγνωστο αν θα του την δώσουν.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μελέτης-Κωνσταντής-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close