Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης. 

Αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας θα μείνει στην ιστορία…

Το ενδιαφέρον του Μελέτη για την Κορίνα δείχνει ότι η Ανέτ κατάφερε κάτι μαζί του και μου αρέσει πολύ γιατί αφορά ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με Σταμίραινες-Σεβαστούς, δεν υπάρχει συμφέρον, είναι καθαρό νοιάξιμο. #AgriesMelisses pic.twitter.com/ROyqwWPBOs

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας σώζει τον Μελέτη

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε την Πηνελόπη να πουλάει έρωτα στον Μελέτη με σκοπό να του αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του Αλέξη. Όταν ο Μελέτης το ανακαλύπτει αυτό τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Πιο συγκεκριμένα η Πηνελόπη συνεχίζει κανονικά τις έρευνες για να μάθει τα πάντα σχετικά με την δολοφονία του Αλέξη. Δεν θα σταματήσει μέχρι να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους. Πουλάει έρωτες στον Μελέτη, διότι ξέρει ότι κρύβει πολλά και προσπαθεί να έχει περισσότερους συμμάχους παρά εχθρούς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μία νέα δολοφονία θα ραγίσει καρδιές και το Διαφάνι ζητάει εκδίκηση

Μελέτης και Πηνελόπη προσπάθησαν ξεχωριστά να προσεγγίσουν την Ασπασία όμως εκείνη κράτησε την πόρτα της κλειστή. Ειδικά στον Μελέτη. Έτσι η Πηνελόπη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Έναν γοητευτικό δικηγόρο που από την πρώτη στιγμή η χημεία ανάμεσά τους ήταν ορατή.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει

Δεν αργεί να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. Αυτό το ανακαλύπτει ο Μελέτης ο οποίος αντιλαμβάνεται πως όλον αυτόν τον καιρό η Πηνελόπη τον παραμύθιαζε. Πληγώνεται πολύ και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μία και καλή με τον Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Πλησιάζει όμως την Πηνελόπη για να την προειδοποιήσει να σταματήσει και πως η ζωή τους κινδυνεύει. Δεν θα το αντέξει αν πάθει κάτι και φοβάται πολύ για την ζωή της. Θα καταφέρει τελικά να την μεταπείσει ή όντως στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την ζωή της Πηνελόπης να κινδυνεύει;

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close