Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-Κωνσταντής-Δρόσω-

Άγριες Μέλισσες: Επεισόδιο αφιέρωμα περιμένει τους τηλεθεατές μετά το φινάλε της σειράς. 

Λογικό είναι! Δεν την αποχωρίζεσαι έτσι εύκολα μία τέτοια σειρά…Σε 20 χρόνια από τώρα θα περιμένουμε το reunion όπως με τα Φιλαράκια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου και οι τηλεθεατές έχουν μία γλυκόπικρη γεύση. Από την μία αναγνωρίζουν πως η ιστορία έχει κάνει τον κύκλο της και πως το να συνεχιστεί θα ήταν μάταιο και κατά πάσα πιθανότητα το έργο θα έκανε “κοιλιά”.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-Κωνσταντής-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας σώζει τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δούκας-

Από την άλλη δεν μπορείς έτσι εύκολα να αποχωριστείς την Ελένη, την Δρόσω, την Ασημίνα, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή, τον Δούκα, την Μυρσίνη, τον Μελέτη…ακόμη και τον Ακύλα. Βλέπεται, στις Άγριες Μέλισσες οι χαρακτήρες είναι πολυδιάστατοι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο Ακύλας δεν είναι μπαμπάς της

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Όλα αυτά τα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό διχάζονταν, απογοητεύονταν, χαίρονταν και έκλαιγε για τις περιπέτειες των ηρώων. Κάθε τέλος λοιπόν είναι στενάχωρο ακόμη κι αν αναγνωρίζεις πως έφτασε εκείνη η ώρα. Φαίνεται όμως πως η λήξη της σειράς δεν είναι δύσκολη μόνο για τους τηλεθεατές και τους συντελεστές.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη δέχεται επίθεση

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Είναι δύσκολη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 που κακά τα ψέματα όλα αυτά τα χρόνια, επωφελήθηκε αρκετά από τις Άγριες Μέλισσες. Έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν αμέσως μετά το φινάλε της σειράς να προβάλλουν ένα επιπλέον επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μία νέα δολοφονία θα ραγίσει καρδιές και το Διαφάνι ζητάει εκδίκηση

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα δούμε σκηνές από τα παρασκήνια, αστείες ατάκες και γκάφες των ηθοποιών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και προσωπικές συνεντεύξεις από τους πιο αγαπημένους αλλά και από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς. Ανυπομονούμε!

Άγριες Μέλισσες-μικρός Σέργιος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close