Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας παίρνει το νόμο στα χέρια του

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς θα δούμε πως ο Τόλλιας παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Καιρός ήταν Τόλλια μου … Άντε πάρε τα πάνω σου και δείξε τους ποιος είσαι!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε ο Θανάσης πέφτει νεκρός έπειτα από μία παγίδα θανάτου σκορπίζοντας θλίψη σε όλους από κείνη τη στιγμή υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Η δική του Ακύλα και των υπολοίπων για τον θάνατο των μελών της ΕΑΚ πλησιάζει και δημιουργεί τρόμο στους ένοχους. Ο Θανάσης είναι ένας μάρτυρας – κλειδί για την υπόθεση και ο Ακύλας ξέρει καλά πως η κατάθεση του νεαρού μπορεί να τους καταστρέψει. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MY tv.

Έτσι, ο αδίστακτος άντρας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη. Την ίδια μέρα, κάποιοι έμπιστοι άντρες του Ακύλα παρακολουθούν τον Θανάση. Η εντολή που έχουν είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Βαμβακάς δεν έχει πεί την τελευταία του λέξη

Πράγματι, οι άντρες καταφέρνουν να επιτεθούν στον νεαρό, παρά τη συνοδεία αστυνομικών που έχει, και τον πυροβολούν. Ο Θανάσης πέφτει στο έδαφος γεμάτος αίματα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους.

Άγριες-Μέλισσες-Θανασάκης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις όσο η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια

Ο νεαρός, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Η οικογένεια του περνάει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο αλλά τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι καλά. Ο Θανασάκης πεθαίνει και ο θάνατος του συγκλόνισε όλο το Διαφάνι, ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά συγχώρεση και πεθαίνει

Η Παγώνα καταρρακώνεται και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει, ενώ ο Τόλιας είναι σε δραματική κατάσταση και θέλει να εκδικηθεί τους ενόχους. Μάλιστα, παρά την προσπάθεια όλων να τον συνετίσουν, εκείνος αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον χαμό του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη.

Άγριες-Μέλισσες-Τόλλιας

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close