Άγριες Μέλισσες: Το σκάει ο Σταμάτης από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να το σκάει ο Σταμάτης από το Διαφάνι

Α ρε λαμόγιο Σταμάτη πας να την κάνεις με ελαφρά εεεεε;;; Βιολέτα πάτα του μια να φύγει μια ώρα νωρίτερα…

Την ανατροπή θα κάνει ο Σταμάτης στις Άγριες Μέλισσες, σκορπίζοντας τεράστια σύγχυση στο Διαφάνι. Αφού πρώτα κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Βιολέτα, ζητώντας της έμμεσα μία δεύτερη ευκαιρία, μαζεύει τα πράγματά του και… αποχωρεί!

Άγριες-Μέλισσες-Σταμάτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Γυρίζει σελίδα ο Ζάχος

Μαζί με τον Κυριάκο, έχουν γίνει μία γροθιά απέναντι από τον Ακύλα Μεγαρίτη. Αρνούνται να επιστρέψουν όσα έχουν στα χέρια τους και παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της θείας από τη Ρόδο.

Ενώ ο Κυριάκος θεωρεί πως αυτή τη φορά έχει να κάνει με έναν σύμμαχο, ο Σταμάτης κάνει ξανά την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες, φεύγοντας από το Διαφάνι! Ένα βράδυ μαζεύει τα πράγματά του και παίρνει στην αγκαλιά του τον Ζαχαρία. Του τονίζει πως ήρθε η ώρα να φύγουν από το χωριό, καθώς δε τους χωράει άλλο.

Άγριες-Μέλισσες-Σταμάτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Μόνο που ο μικρός δεν έχει την ίδια άποψη. Θέλει να μείνει στο Διαφάνι, στο πλευρό της Βιολέτας και των νέων του φίλων. Όσο κι αν ο Σταμάτης επιμένει, ο μικρός Ζαχαρίας αρνείται να τον ακολουθήσει.

Άγριες-Μέλισσες-Σταμάτης

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Ποια στάση θα κρατήσει ο Σταμάτης απέναντι στο παιδί; Θα τον πάρει μαζί του στο μακρινό ταξίδι ή θα τον αφήσει στην Βιολέτα, κάνοντας τακτικά επισκέψεις στο χωριό; Σύμφωνα με το Youfly.com, στα χέρια του κρατάει τα κλεμμένα χρήματα, με το δίλημμα να είναι τεράστιο…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close