Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες :Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια  της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο 

Αυτά είναι νέα παιδιά!!!! το θρυλικό ζευγάρι θα έχει αίσιο τέλος!!!Ραφτείτε, στολιστείτε έρχεται ο γάμος που όλοι περιμέναμε και σας το λέω με δάκρυα στα μάτια!!!Αρκεί να μην έρθει στο τελευταίο επεισόδιο παιδιά.


Πόνεσαν ,έκλαψαν, μισήθηκαν, ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, χώρισαν σκότωσαν, εκδικήθηκαν… Δεν υπάρχει ρήμα της ελληνικής γλώσσας που να μην αντιπροσωπεύει τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες μέλισσες που για τρεις σεζόν κράτησαν συντροφιά στο πιστό φανατικό κοινό τους.

Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Αυτό θα είναι το τέλος για τις  Αδερφές Σταμίρη

Όταν άρχισε η σειρά, κανείς δεν θα φανταζόταν ότι τα δύο αυτά επίθετα θα κατάφερναν τελικά να ενωθούν και να αφήσουν πίσω τους τις όποιες έχθρες τους χώριζαν. Η Ελένη με τον Λάμπρο, παρά τις δυσκολίες και τους φόβους, θα καταφέρουν στο τέλος να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους που τόσο λαχταρούσαν να αποκτήσουν.

Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αφήνει τη Ρένα για την Ασημίνα

Από την άλλη, η Δρόσω με τον Κωνσταντή δεν θα καταφέρουν τελικά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά το γεγονός ότι δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι.

Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Δειτε επίσης : Άγριες Mέλισσες: Η χαριστική βολή της Κορίνας στον Ακύλα

Στην εκκλησία όμως θα βρεθούν ξανά η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, που απέδειξαν πως κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τη μεταξύ τους σχέση! Ούτε ο εγωισμός τους! Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα ξαναπαντρευτούν μέσα από μια πολύ συγκινητική τελετη που θα κλάψουμε όλοι!

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Έτσι, αφού έχει μαθευτεί πια η αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου, ο μικρός θα συνεχίσει να αγαπάει την Ασημίνα σαν μητέρα του και φυσικά θα δεχτεί και την αλήθεια μετά κόπων και βασάνων για τη θεία Δρόσω.

Ευελπιστούμε να  επισπεύσουν οι σεναριογράφοι  τον χωρισμό Ρένας Νικηφόρου για να χορτάσουμε και έμεις οι ΑΝ σκηνές από το ζευγάρι που έχει αδικηθεί απο την μοίρα σε όλους τους κύκλους των Άγριων μελισσών

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close