Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε τον Κωνσταντή να λέει : ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο.

Εντάξει ανατρίχιασα…Σαν τώρα την θυμάμαι αυτή την σκηνή με τον Γιαννο …

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως πάει από το κακό στο χειρότερο και συνεχίζει να κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για το Γίαννο. Η μόνη λύτρωση για εκείνον να μιλήσει στον Λάμπρο, έτσι έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του λέει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου:

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Ο πατέρας μου έδωσε εντολή να σκοτώσει ο Μελέτης τον Γιάννο… Και τον έπνιξε… Και εγώ κοιτούσα! Δεν έκανα τίποτα! Θα κάνω ότι μου πεις, αν θέλεις να πάω να παραδοθώ και να τιμωρηθώ, αλλά σε παρακαλώ συγχώρεσέ με.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Ο Λάμπρος είναι σοκαρισμένος! Δεν μπορεί να πιστέψει όσα άκουσε, ενώ ο Κωνσταντής θέλει να πάει να παραδοθεί και η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Όμως, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν συνεφέρουν τον Κωνσταντή. Από την άλλη, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close