Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Λάμπρος και η Ελένη, παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη. 

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό στις Άγριες Μέλισσες. Μελέτη μου, έχει ο καιρός γυρίσματα και τα άτομα που τους έσκαβες το λάκκο, τώρα προσπαθούν να σε σώσουν.

Ο Μελέτης ήταν ο ρόλος που όλοι λάτρεψαν να μισούν. Ακόμα και τις ελάχιστες καλές του στιγμές κανείς δεν μπόρεσε να δει το θετικό πάνω του.  Κι όμως, στο τέλος της σειράς ο Μελέτης θα μετανιώσει για όλα τα εγκλήματα του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Θα ζητήσει την συγχώρεση όλων όσων πλήγωσε και πίκρανε και το τέλος θα τον βρει νεκρό στο εκτελεστικό απόσπασμα. Πώς όμως ο Μελέτης έφτασε μέχρι εκεί; Γιατί δεν προσπάθησε να γλιτώσει και πως ο Λάμπρος πάλεψε να του σώσει την ζωή; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν παρακάτω.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Κωνσταντής-

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να αποκαλύψει στον Λάμπρο όλη την αλήθεια για το φόνο του Γιάννου. “Ο πατέρας μου έδωσε την εντολή να σκοτώσει ο Μελέτης τον Γιάννο και τον έπνιξε. Και εγώ κοιτούσα. Δεν έκανα τίποτα. Θα κάνω ότι μου πεις. Αν θέλεις θα πάω να παραδοθώ και να τιμωρηθώ αλλά σε παρακαλώ συγχώρεσε με.“.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Ο Λάμπρος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Δούκας έφτασε μέχρι εκεί και έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον ίδιο τον ανιψιό του. Μεγαλύτερο σοκ όμως θα πάθει όταν ανακαλύψει πως η Ελένη και οι αδερφές της το ήξεραν και δεν του είπαν τίποτα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Ο ίδιος ψάχνει να βρει απαντήσεις σε όσα τον βασανίζουν τόσα χρόνια και πάει στη φυλακή να συναντήσει το Μελέτη. “Γιατί το έκανες αυτό; Ο Γιάννος δεν πείραξε ποτέ κανέναν! Πώς μπόρεσες να τον σκοτώσεις; Ένα άρρωστο παιδί ήταν!” του λέει και ο Μελέτης που είναι ήδη μετανιωμένος για τα εγκλήματά του σκύβει το κεφάλι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας αλλάζει μετά τον θάνατο του γιού του

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Μελέτης-

Συγνώμη για όλα.“, ο  Λάμπρος συνεχίζει, “Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε συγχωρέσει Μελέτη.” του λέει και κάνει να φύγει όταν ο Μελέτης του απαντά “ξέρω δεν θα με πιστέψεις όμως αλήθεια έχω μετανιώσει!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Για όλα όσα έχω κάνει σε σένα, στον Μιλτιάδη, στην Ελένη, στο χωριό. Ξέρω δεν το περίμενες αυτό από μένα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Συγγνώμη.” Λίγες μέρες αργότερα ο Μελέτης περνάει από δίκη για τα εγκλήματα του και καταδικάζεται σε εκτέλεση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης ξεκινά τα προξενιά σε Παναγιώτη και Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους. Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη. Τους αρκούσε και μόνο η φυλάκισή. ” “Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία και ο Μελέτης δείχνει να έχει μετανιώσει πραγματικά. Ο θάνατος του Δούκα τον έκανε να αλλάξει.” λέει ο Λάμπρος και ο Νέστωρας συμφωνεί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Θα συμφωνήσω με το δάσκαλο. Ο Μελέτης αξίζει να είναι στην φυλακή αλλά όχι να θανατωθεί.” και όλοι στο καφενείο αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από όλους, ακόμα και από τις Σταμίραινες, για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο καταραμένος σκότωσε το παιδί μου

Το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα λυτρωμένος από το τραγικό παρελθόν του. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close