Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα. 

Η αλήθεια είναι πως μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να τον βρίζαμε…αλλά δεν του αξίζει τέτοιο τέλος ρε παιδιά!!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Σε προηγούμενα spoiler σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Δούκας Σεβαστός θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα αφού πρώτα βοηθήσει την Ελένη Σταμίρη να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Η είδηση του θανάτου του άλλοτε ισχυρού άντρα του κάμπου πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και σε όλη τη Θεσσαλία.

Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί το χαμό του παρά τα όσα είχαν γίνει ενώ τα παιδιά του νιώθουν τύψεις που οι τελευταίες μέρες με τον πατέρα τους ήταν μέσα στην κόντρα και την ένταση.

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως έχασε για πάντα τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και όλοι τρέχουν να της συμπαρασταθούν και να την βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν

Εκείνη όμως δείχνει να έχει βυθιστεί στη σκέψη της και στα φαντάσματα του παρελθόντος αρνούμενη να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον. Απαρηγόρητος όμως είναι και ο Μελέτης, ο πιο πιστός άνθρωπος του Δούκα τον οποίο είχε σαν πατέρα του αφού εκείνος το μεγάλωσε και ποτέ δεν τον πρόδωσε.

Ξέρει πως τον φόνο  τον έκανε ο Ακύλας και θέλει να πάρει εκδίκηση. Έτσι βάζει λυτούς και δεμένους να τον βρουν για να τον σκοτώσει ο ίδιος με τα χέρια του.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Ένα πρωί ο Ακύλας εμφανίζεται μπροστά του αγέρωχος και με χαμόγελο. “Συλλυπητήρια Μελέτη, έμαθα έχασες τον αγαπημένο σου Δούκα, όμως αυτά έχει η ζωή.” του λέει με ειρωνεία και ο Μελέτης βγαίνει εκτός εαυτού.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος του μικρού Ζαχαρία

Εσύ τον σκότωσες! Θα σε θάψω με τα ίδια μου τα χέρια!” του υπόσχεται οργισμένος. Ο Ακύλας συνεχίζει να είναι ειρωνικός. “Αν είχε κάτσει φρόνιμα και αν έκανε όσα του λέγαμε τίποτα δεν θα είχε πάθει. Αγύριστο κεφάλι ήταν. Βέβαια τώρα καταλαβαίνω από πού έχεις πάρει και εσύ.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει στο Διαφάνι

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Φρόντισε να μην έχεις και εσύ το τέλος του θείου σου.” λέει και γυρίζει να φύγει. Ο Μελέτης τρελαίνεται από το θυμό του και αρπάζει ένα δρεπάνι που βρίσκει δίπλα του και με μία κίνηση χτυπάει τον Ακύλα και του κόβει το κεφάλι.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Τα αίματα πετάγονται παντού και καλύπτουν το πρόσωπο του Μελέτη ο οποίος ανακουφισμένος πέφτει στο έδαφος με τα γόνατα και κοιτάζει προς τον ουρανό με χαμόγελο σαν να λέει στον αγαπημένο του θείο πως τώρα θα ηρεμήσει γιατί εκδικήθηκε για το θάνατο του. Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close