Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό.

ΧΑΧΑ αυτό ήταν το αποκορύφωμα…ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΣ

Όλοι όσοι πολεμούν τον Ακύλα συσπειρώνονται και όλα δείχνουν πως καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη, καθώς ο αδίστακτος άντρας μπαίνει στη φυλακή. Όμως, αυτή η εξέλιξη αντί να τον εξοργίζει και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, αφού, όπως θα δούμε, ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Στο Διαφάνι επικρατεί κλίμα χαράς, καθώς ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες στιγμές και να προχωρήσουν με το γάμο τους. Κι ενώ η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, ο Ακύλας με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων βάζει μπροστά το σχέδιο απόδρασης του από τη φυλακή.

Ωστόσο, ο Πέτρος με τον Ζάχο είναι ήδη υποψιασμένοι πως ο Μεγαρίτης κάτι ετοιμάζει και γι΄ αυτόν τον λόγο παρακολουθούν τις κινήσεις του Χρήστου. Λίγες ώρες αργότερα, οι υποψίες τους επιβεβαιώνοται με τον χειρότερο τρόπο.

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται άκρως επικίνδυνος για όλους. Η εκατέρωθεν επίθεση ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον Ζάχο και τον Πέτρο αλλά και τους άντρες του Ακύλα, καταλήγει σε μακελειό.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Μεγαρίτη, ο όποιος καταφέρει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι βρίσκονται επί ποδός, καθώς είναι σίγουροι πως θα θελήσει σύντομα εκδίκηση. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Ο Δούκας, απο την άλλη, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Πράγματι, την επόμενη μέρα, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα όλοι διαπιστώνουν πως έπεσε θύμα απαγωγής του Ακύλα.

Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να πάρει όσα ζητάει. Την ίδια ώρα ο Δούκας αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, εξίσου σοβαρά. Ο Σεβαστός ενημερώνεται πως η Αντιγόνη κατέθεσε στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία τη στη δική του, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι το Σεβαστών και ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς όσα είπε η Αντιγόνη τον στέλνουν ξανά πίσω στη θέση του κατηγορουμένου και αυτή τη φορά όλα είναι εναντίον του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close