Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Κωνσταντή ετοιμοθάνατο

Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες  φαίνεται ότι θα είναι δυσάρεστες για τους θαυμαστές του Κωνσταντή  καθώς Ο Μελέτης βρίσκει τον Κωνσταντή ετοιμοθάνατο.

Ο Κωνσταντής μαζί με το Μελέτη μπορεί να έκοψαν κάθε επαφή μετά τις τραγικές αποκαλύψεις, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε μέσα του ένας να νοιάζεται για τον άλλον- παρά την πίκρα που έπεσε στην καρδιά τους και τα βαριά λόγια που αντάλλαξαν – Έτσι όταν ο Κωνσταντής βρεθεί σε δεινή θέση και χρειαστεί βοήθεια ,ο  Μελέτης θα σπεύσει να σώσει τον ξάδερφό του και άλλοτε το κολλητό του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 18 , 19 , 20

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV σίριαλ, ο Κωνσταντής εξαφανίζεται αλλά ο Μελέτης σαν φύλακας άγγελος του θα τον σώσει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Κωνσταντή ετοιμοθάνατο

Η επίθεση στο σπίτι των αδελφών σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Κωνσταντή ετοιμοθάνατο

Ο κλοιός γύρω από την Ελένη και όσα κάνει κρυφά,φαίνεται να στενεύει ωστόσο ο Ζάχος ,για ακόμη μία φορά είναι εκεό για να την ξελασπώσει αλλά, τόσο η Ελένη, όσο και οι αδερφές της, έχουν πει ήδη στο στόχαστρο του καθεστώτος.

Μαζί με την Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο και αυτή τη φορά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα…. Η ασφάλεια βρίσκεται ξανά στο σπίτι των τριών αδελφών και ο Κωνσταντής σπευδεί να τις  σώσει.Στη συνέχεια,  ο Κωνσταντής, φεύγει και στο δρόμο χάνει τις αισθήσεις του, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αρχίζει να επιδεινώνεται.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αλήθεια αποκαλύπτεται  Η Αιμιλία μαθαίνει για Ζωή και Κωνσταντή

Ο Μελέτης σώζει τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Κωνσταντή ετοιμοθάνατο

Ο Μελέτης που περνάει τυχαία από το σημείο, τον βρίσκει στο έδαφος και σπεύδει να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο  ίδιος, δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντή. Οταν ο γιατρός του λέει πως τα πράγματα είναι σοβαρά και πως κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει, συγκλονίζεται και επηρεάζεται όσο κι αν είναι θυμωμένος μαζί του …Όσο και αν οι σχέσεις έχουν χαλάσει ,δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πώς θα τον χάσει και εκείνον από τη ζωή του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται ζευγάρι ξανά

Την ίδια ώρα η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο, ψάχνουν να βρουν τον αδερφό τους, αλλά μάταια. Αρχίζουν να ανησυχούν και τηλεφωνούν παντού προκειμένου να μάθουν πού βρίσκεται ,αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Από την άλλη, ο Μελέτης ,ενημερώνει τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι σπεύδουν να πάνε να τον δουν και ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγείας του… που δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close