Άγριες Μέλισσες : Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται ζευγάρι ξανά και ανοιγεί ο δρόμος για το γάμο

Άγριες μέλισσες spoiler για τα επόμενα επεισόδια. Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται ζευγάρι ξανά και ανοίγει ο δρόμος για το γάμο

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι ξανά  μαζί στις άγριες μέλισσες. Το spoiler που όλοι περιμέναμε.

Ο χωρισμός, τους έχει στοιχίσει και στους δύο και παρά τις προσπάθειες να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον σύντομα Δρόσω  και Κωνσταντής θα αρχίσουν να έρχονται και πάλι κοντά! Το περιοδικό TV ΣΙΡΙΑΛ έχει για άλλη μία φορά, όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το μεταφέρουμε!

Οι άσχημες εξελίξεις και κυρίως οι αποκαλύψεις στο τέλος του β κύκλου, στις άγριες μέλισσες, είχαν οδηγήσει τη Δρόσω και τον Κωνσταντίνο στον οριστικό χωρισμό. Μπορεί η απόφαση αυτή να ήταν κοινή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως και οι δύο δεν υπέφεραν -και συνεχίζουν να υποφέρουν- από αυτή. Παρά τις προσπάθειες να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι εξελίξεις και ο μικρός Σέργιος,  τους φέρνουν κάποιες φορές σε επαφή και είναι εμφανές πως υπάρχει ακόμα συναίσθημα ανάμεσά τους .

droso-kwnstantis

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :12, 13, 14,

Όμως κάπου εκεί, θα έρθουν και οι μεγάλες ανατροπές… Καθώς η Δρόσω θα αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Λευτέρη Μεγαρίτη, ο οποίος μάλιστα της προσφέρει και τη βοήθεια του, στο θέμα του Λάμπρου και την πληροφορεί για όσα μπορεί να μάθει κρυφά από τον πατέρα του. Ενώ η παράνομη σχέση του Κωνσταντή και της Ζωής Μεγαρίτη θα γίνει γνωστη στον Ακύλα που θα δείξει το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπο του και στους δύο…

Ο Κωνσταντής εκτός από το ποτό, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να του εμφανίζει προβλήματα υγείας, θα έχει να αντιμετωπίσει και την εκδικητική μανία του Ακύλα, που παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντής είναι γιος του Δούκα Σεβαστού. Ο Ακύλας έχει πια τέτοια εξουσία που κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να γλιτώσει τον Κωνσταντή, από τα χέρια του αδίστακτου άντρα ….

drosw-kwnstantis

Κανείς εκτός από την Δρόσω!  Μόνο η δική της αγάπη είναι ικανή να επαναφέρει τον Κωνσταντή στον ίσιο δρόμο, και ο έρωτας που έχει για εκείνον, είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από τον Λευτέρη, που θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στα δικά του θέλω, για να δει την Δρόσω ευτυχισμένη.  Εννοείται πως και εκείνος θα προσφέρει τη βοήθεια του για να σωθεί ο Κωνσταντής ,από τη μανία του Ακύλα…. Και όταν τα εμπόδια ξεπεραστούν οριστικά, τότε Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται ζευγάρι ξανά και ανοίγει ο δρόμος για το γάμο.

Ο χωρισμός Ασημίνας και Νικηφόρου ανοίγει το δρόμο για το γάμο

konstantis-droso

Η αλήθεια είναι πως από την περσινή σεζόν οι τηλεθεατές θέλουν διακαώς να δουν στο τέλος στη Δρόσω και τον Κωνσταντίνο παντρεύονται και να ζουν ευτυχισμένοι.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή ερωμένη του Δούκα εμφανίζεται στο δικαστήριο

Σύντομα θα δούμε το πρώτο ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο καθώς πια το μόνο που τους ενώνει είναι ο Σέργιος και τίποτα άλλο ,αφού από την πλευρά τουλάχιστον της Ασημίνας έχει τελειώσει οριστικά και στη ζωή της θα μπει για τα καλά ο Πέτρος, ο οποίος και της εξομολογείται τα συναισθήματα τα οποία είναι αμοιβαία.

Μη νομίζετε όμως πως το διαζύγιο θα είναι βελούδινο, καθώς θα περάσει από πολλά στάδια και πολλές κόντρες . Ωστόσο όταν θα βγει θα ανοίξει και επίσημα πια ο δρόμος, για να μπορέσουν να παντρευτούν η Δρόσω με τον Κωνσταντή, όπως επιθυμεί και το τηλεοπτικό κοινό και δεν αποκλείεται στο τέλος αυτοί οι δύο να βρουν επιτέλους την ευτυχία τους μαζί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close