Άγριες Μέλισσες : Ο Μιλτιάδης πνίγει τον Μελέτη

Όλα τα εγκλήματα βγαίνουν στο φως . Ο Μιλτιάδης δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει πως ο Δούκας ,ο Μελέτης και ο Κωνσταντής Σκότωσαν με  τον Γιάννο του. Η τελευταία πράξη του Μιλτιάδη με τον συνεταιρισμό έχει κάνει τον Δούκα τρελό.

Άγριες Μέλισσες : Ο Μιλτιάδης πνίγει τον Μελέτη

Ο Δούκας λοιπόν μιλάει με  τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για να λύσουν το θέμα.  Ο Κωνσταντής, δεν συμφωνεί με την διαμάχη αυτή  και δεν συμμετέχει στη συζήτηση. Δε θέλει καμιά ανάμειξη  στα επικίνδυνα  σχέδια του Δούκα  και τάσσεται υπέρ του Νικηφόρου και ο Δούκας να λέει ότι ο ιός του Νικηφόρου μόλυνε και τα υπόλοιπα παιδιά του.

Άγριες Μέλισσες : Ο Μιλτιάδης πνίγει τον Μελέτη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταστρέφει τον Μιλτιάδη

Από την άλλη ο Μιλτιάδης είναι έτοιμος για όλα. Ο θυμός των Σεβαστών είναι μεγάλος  και ο Μελέτης βγαίνει εκτός εαυτού .Έχει σκοπό να καταστρέψει τον θείο του δείχνοντας του ότι χρειάζεται  ψυχιατρική βοήθεια. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 και της Γ. Παπανικολάου, ο Μελέτης λέει στον  θείου του: Ο Γιάννος τα έκανε πάνω του πριν τον σκοτώσω.

Άγριες Μέλισσες : Ο Μιλτιάδης πνίγει τον Μελέτη

Ο Μιλτιάδης βγαίνει εκτός ορίων με αυτό που άκουσε. Έτσι με το βλέμμα του τρελού  θα τον αρπάξει από το λαιμό .Προσπαθεί  να τον αποτελειώσει  πνίγοντάς τον, αλλά τους χωρίζουν. Ο Μελέτης ήξερε  τι έκανε! Προκάλεσε τον θείο μπροστά σε όλους για να φανεί στο τέλος πως είναι όντως ο Μιλτιάδης ο τρελός του χωρίου.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close