Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις της σειρας θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Νικηφόρος συμμαχεί με τον Θόδωρο Ξάνθο.

Άντε βρε Νικηφόρε φιρί φιρί το πας το βλέπω…


Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Μαρίνου Ξάνθου προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειας του. Έτσι πάει στην Αθήνα με την Ασημίνα για να συναντήσει τον αδερφό του, τον Θόδωρο Ξανθό.

Εκεί το ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θόδωρος βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να του κλείσει το στόμα και να κουκουλώσει την υπόθεση, λέει η Ασημίνα και ο Νικηφόρος της απαντάει: Σίγουρα θα έχει βάλει ανθρώπους να τον παρακολουθούν για να μην έρθει κανείς σε επαφή μαζί του, αλλά δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό! Θα βρούμε τρόπο να τον προσεγγίσουμε.

Πράγματι ο Νικηφόρος βρίσκει τον τρόπο και φτάνει στον Θόδωρο, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να κινηθεί εναντίον του αδελφού του. Όχι, όχι, δεν πρόκειται να το κάνω αυτό! Αυτός με έκλεισε εδώ μέσα και προσπαθεί να με βγάλει τρελό! Θα με σκοτώσει αν μάθει πως συνεργάζομαι μαζί σας, σας παρακαλώ να φύγετε και μη με ενοχλήσετε ποτέ ξανά, λέει ο Θόδωρος φοβούμενος για το τι μπορεί να του κάνει ο Μαρίνος για να τον εκδικηθεί.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Αργότερα, ο Νικηφόρος συναντά ένα παλιό του συνάδελφο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σε ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα. Να συνεργαστεί μαζί τους για να τους ξεσκεπάσει. Είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις Νικηφόρε, είναι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι, δεν έχουν όρια αν μάθουν ότι τους κοροϊδεύεις, του επισημαίνει η ανήσυχη Ασημίνα, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να φτάσει στο τέρμα.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου  Ασημίνας

Την ίδια ώρα στο Διαφάνι, ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παρά τις αντιρρήσεις της πρώην γυναίκας του καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό και να συνάψουν συνεργασία προς το κοινό τους όφελος, ενώ παράλληλα προσλαμβάνει έναν δικηγόρο και πείθει τον Θόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ψυχιατρείο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close