Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ακύλας ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας. Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη ή θα τα καταφέρει;

ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΚΥΛΑ. Ε μα δεν αντέξαμε!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας

O Ακύλας θα φέρει τα πάνω-κάτω προκειμένου να εκδικηθεί τον Μπάμπη και την Κορίνα και να ξεπλύνει αυτή την ντροπή. H Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να πάρουν διαζύγιο παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα που μία τέτοια κίνηση τη θεωρεί ντροπή για την οικογένειά του.

Άλλωστε το μότο του είναι “πατρίς θρησκεία οικογένεια” οπότε πώς θα μπορούσε να δεχτεί ένα χωρισμό και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι; Αρχικά πιστεύει πως ο Μελέτης δεν φερόταν καλά στην κόρη του αλλά η Κορίνα του το ξεκαθαρίζει: “Μόνο εγώ φταίω. Ο Μελέτης ήταν άψογος μαζί μου.

 

 

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Και όσο το διαζύγιο της Κορίνας και του Μελέτη προχωράει τόσα ο Ακύλας είναι αντίθετος και θέλει να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της Κορίνας τον κάνει υποψιάζουν πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και αν αυτό αποδειχτεί δεν θα αντέξει μία τέτοια ντροπή κυρίως από εκείνη.

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα πως τα λεφτά του πατέρα της τα είχε κλέψει ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα. “Δεν ξέρω πώς μπορώ να σε εμπιστευτώ μετά από αυτό. Νιώθω απογοητευμένη και μαζί σου και με τον εαυτό μου που σε πίστεψε.” του λέει.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος;

Εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως εκείνος δεν είχε καμία ανάμειξη σε όλο αυτό αλλά και να την κάνει να ανοίξει τα μάτια της και να δει επιτέλους πως ο Ακύλας δεν είναι αυτό που δείχνει. Την ίδια ώρα ο Μεγαρίτης δίνει εντολή να παρακολουθούν την Κορίνα.

Θέλω να μάθετε που πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Όλα! Τα πάντα!“. Όμως ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθεί και εκείνοι προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του αλλού καθώς η αποκάλυψη της σχέσης τους θα φέρει την καταστροφή.

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Ο Ακύλας μαθαίνει για το κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό. “Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου.“. Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-

Ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης. Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουράνια με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Τι έπαθες; Τι έγινε;” ρωτάει με αγωνία η Ουράνια και εκείνος της απαντάει: “Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα.“. Ο Κυριάκος θυμώνει: “Γιατί Μπάμπη; Μίλα γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.“. Κι εκείνος τους ομολογεί: “Eμαθε για μένα και την Κορίνα ότι έχουμε σχέση.“.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-

O Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. “Tο ήξερα πως θα φέρει μπελάδες αυτή η κατάσταση και σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της. Ρε έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη

Πού μπλέκεις; Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία το τομάρι.” του επισημαίνει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώσουν τα σχέδιά τους για να πάνε στην Αμερική μετά στις περιπέτειες του Μπάμπη.

Το πλάνο του Ακύλα όμως για τον Μπάμπη δεν μένει μόνο στο ξύλο. Σχεδιάζει τη δολοφονία του νεαρού προκειμένου να είναι σίγουρος πως θα μείνει μακριά από την κόρη του την οποία αποφασίζει να στείλει στο εξωτερικό φέρνοντας αναστάτωση και αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Ακύλας-

Ένας τρόπος υπάρχει να ζήσουμε μαζί! Να το σκάσουμε, να φύγουμε μακριά από όλους και δεν θα μας βρει κανείς ποτέ.” προτείνει ο Μπάμπης στην Κορίνα κι εκείνη δέχεται την πρόταση του νεαρού. Έτσι ο Μπάμπης ανακοινώνει τη νέα στη δική του οικογένεια αιφνιδιάζοντας τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη

Θα κλεφτούμε με την Κορίνα! Τα έχουμε όλα κανονισμένα, θα έρθουμε κι εμείς στην Αμερική.” τους λέει. Αργά το βράδυ το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο υπόλοιπο χωριό επικρατεί αναστάτωση.

Ο Ακύλας εξοργισμένος και έξαλλος απειλεί τους πάντες και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο αφού πιάνονται στα χέρια με τον Κυριάκο.

Θα καταφέρει ο Ακύλας να σκοτώσει τον Μπάμπη; Θα ζήσουμε άλλη μία φριχτη απώλεια; Η τελικά Κορίνα και Μπάμπης θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close