Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Ξανθός εκδικείται Νικηφόρο και Κωνσταντή.

Βρε παιδιά τι θέλετε και μπλέκεστε ;;; Καλοκαιράκι είναι πάρτε τα κòιρτσια σας  για καμιά βόλτα και αφήστε τον Ξανθό…Μα όλα εγώ πχιααααααα…

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν τα πάντα προκειμένου να μπορέσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ξανθού και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Άγριες Μέλισσες, το πετυχαίνουν.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Μπάμπη;

Μάλιστα οι δύο τους με τη βοήθεια της Ρένας καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό να απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου σημειώνοντας μία πρώτη μικρή νίκη.

Πράγματι ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου κάνοντας τον έξαλλο. Ο Δούκας, όμως, ανησυχεί για τον Νικηφόρο με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για το μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου Ασημίνας

Οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί, καθώς σύντομα ο Ξανθός ανακαλύπτει το σχέδιο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή εις βάρος του και είναι αποφασισμένος να τους εκδικηθεί. Ο ίδιος ακυρώνει τη συμφωνία με τα δύο αδέρφια χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε, αλλά εκείνοι ζητούν επίμονα συνάντηση μαζί του.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος συνεχίζει να ζει κρυφά με την Ασημίνα τον έρωτά τους. Ωστόσο, ο Κωνσταντής τους ανακαλύπτει και ο Νικηφόρος αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια. Μάλιστα, λίγο μετά, Ασημίνα και Νικηφόρος αποκαλύπτουν την επανασύνδεσή τους στα αδέρφια τους.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής στο στόχαστρο του Ξανθού

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close