Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπαίνει εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρσίνη μπαίνει για ακόμη μία φορά εμπόδιο στην σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας. 

Η Μυρσίνη δεν θα έπρεπε να παίζει στις Άγριες Μέλισσες…στις 7 θανάσιμες πεθερές έπρεπε να παίζει αλλά δεν πρόλαβε!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κάνουν μαζί ένα ταξίδι στην Αθήνα. Ο Νικηφόρος έφτασε μέχρι την Αθήνα διότι ήθελε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Ξανθό και να σταματήσει τον Ακύλα. Παρόλα αυτά, η Αθήνα στάθηκε η αφορμή ο Νικηφόρος και η Ασημίνα να έρθουν αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και να περάσουν μία καυτή νύχτα.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος;

Αυτό σηματοδότησε και την επανένωση του ζευγαριού που είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τα…μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά της Μυρσίνης και του Δούκα. Και οι δύο είναι έξαλλοι, ο καθένας τους, για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Νικηφόρος γυρίζει πίσω στην Σταμίρη και ο Δούκας, νιώθει οργή που ο Νικηφόρος έκανε συμμαχία με τον εχθρό. Η Μυρσίνη, δεν διστάζει να κάνει μία ανοιχτή συζήτηση με τον Δούκα σχετικά με τα πισωγυρίσματα του Νικηφόρου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

 

Παράλληλα η σχέση του Νικηφόρου και της Ασημίνας φτάνει στα αυτιά και της Ρένας η οποία γίνεται έξαλλη και δεν αργεί να περάσει στην αντεπίθεση, κάνοντας την ζωή του Νικηφόρου δύσκολη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-Μυρσίνη-

Μπορεί η Μυρσίνη να μαθαίνει τα σχέδια του Νικηφόρου σχετικά με τον Ξανθό, όμως δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το ταξίδι του στην Αθήνα δεν έγινε με σκοπό την επανασύνδεση και πως αυτή η επανασύνδεση, απλά προέκυψε.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Τί θα κάνει η Μυρσίνη αυτή την φορά; Θα καταφέρει να μπει εμπόδιο στο ζευγάρι ή αυτή τη φορά οι δυο τους είναι πιο ενωμένοι από ποτέ; Θα δούμε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close