Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ουρανία-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Ουράνια και Κυριάκος θα είναι ξανά μαζί. 

Αχ εμείς πολύ χαρήκαμε με αυτό. Αφού ο Κυριάκος είναι είδωλο ρε παιδιά, πως να το κάνουμεεεε!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Η Ουρανία με τον Κυριάκο έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και αρκετό καιρό με την πρώτη, να προσπάθησε στο παρελθόν να φτιάξει ακόμη και την ζωή της, ανεπιτυχώς. Πλέον όμως και οι δύο είναι ελεύθεροι και φαίνεται πως μέχρι το φινάλε της σειράς θα έρθουν πολύ κοντά και θα είναι και πάλι μαζί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ουρανία-

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος, που ποτέ δεν ξεπέρασε την Ουρανία αποφασίζει να την διεκδικήσει και πάλι. Της κάνει μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα την κάνει να πετάξει στα σύννεφα, αφού τα όνειρά της να ασχοληθεί με την μόδα αναζωπυρώνονται.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Παράλληλα της δείχνει ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη και προσπαθεί να την πείσει ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα στον γάμο τους, στην σχέση τους και γενικότερα στην ζωή της θα πάνε από το καλό στο καλύτερο εξαιτίας του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ουρανία-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Η Ουρανία νιώθει τα συναισθήματα να την κατακλύζουν και πάλι και συνειδητοποιεί ότι ακόμη τρέφει συναισθήματα για τον Κυριάκο και πως ποτέ της δεν τον ξεπέρασε. Όταν το συζητάει με την Ασημίνα, η Ασημίνα φυσικά της λέει να ακολουθήσει την καρδιά της. Μέχρι το τέλος της σειράς λοιπόν Ουρανία και Κυριάκος θα είναι και πάλι μαζί.

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-Ουρανία-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close