Άγριες Μέλισσες: Δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε έναν έντονο διάλογο – Δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου Δούκα.

Και πολύ υπομονή έκανε λέμε εμείς τώρα… Ένας ένας αποχωρεί;;;

Παρά τις πιέσεις της Πηνελόπης, η Ασπασία συνεχίζει να αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα, τη στιγμή που εκείνος βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει ακόμα και η Αγορίτσα: Μετά από όσα έμαθα δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου, Δούκα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Δούκα νεκρό

Άγριες Μέλισσες-Αγορίτσα-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Έκανα τα στραβά μάτια σε όσα άκουγα, είχα άρνηση να πιστέψω ότι έχεις αυτά τα εγκλήματα για τα οποία σε κατηγορούν, αλλά να σκοτώσεις το παιδί του ίδιου σου του αδερφού και μάλιστα μπροστά στο παιδί σου, δεν το αντέχω! Όσο κι αν σ’ αγαπάω, αρνούμαι να μείνω άλλο εδώ μέσα, του λέει και πάει να μείνει στα παιδιά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σταμάτης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη να τον βοηθήσει να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτας. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και στον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης της αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη και της αποκαλύπτει τα πάντα για τη δολοφονία του Γραμματικού.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω περιμένουν παιδί

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Εκείνη καταρρακώνεται από την παραδοχή του Μελέτη και παίρνει μία σημαντική απόφαση! Ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού: Εγώ σκότωσα τον Μαρίνο, Θόδωρε! Μου παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μάνα μου!

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βασανίζεται για να ομολογήσει τον φόνο του Ξανθού

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Και ξέρεις κάτι; Ξεβρόμισα τον τόπο από ένα τομάρι, του λέει. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, , ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close