Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Κορίνα τρελαίνεται με τις νέες αποκαλύψεις.

Με τον πατέρα που έχει, πολύ θέλει για να τρελαθεί η γυναίκα;

Η Ζωή επιστρέφει στο σπίτι και λέει στην Αιμιλία όσα έγιναν με τον Ακύλα, αλλά δεν υπολογίζει πως ο Λευτέρης την ακούει και μαθαίνει για  τον πατέρα της αδερφής του. Η Κορίνα δεν είναι κόρη του πατέρα; ρωτάει σοκαρισμένος. Όμως συμβουλεύει τη μητέρα του: Είναι τυχερή που δεν είναι πατέρας της! Πρέπει όμως να μάθει την αλήθεια, έχει το δικαίωμα αυτό.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Έτσι, η Ζωή αποφασίζει να πάρει την κόρη της και να πάνε στην Αθήνα, όπου εκεί την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Ακύλας δεν είναι ο πατέρας σου, θα της πει και η Κορίνα θα την κοιτάζει σαν χαμένη: Τι λες;

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Η Ζωή θα της απαντήσει: Αυτή είναι η αλήθεια, Κορίνα! Ο πραγματικός  σου πατέρας είναι ο Φίλιππος, ο μεγάλος μου έρωτας, τον οποίο ο Ακύλας σκότωσε για να με κρατήσει κοντά του. Όμως ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα. Όταν το έμαθα δεν τόλμησα να πω την αλήθεια γιατί θα με έβαζε να το ρίξω.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζει την Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει: Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό, της λέει και η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση! Η Κορίνα τρελαίνεται με αυτά που ακούει και νιώθει πως χάνει το μυαλό της!

Πως θα αντιδράσει η Κορίνα και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close