Άγριες Μέλισσες: Παρατήστε με όλοι σας στην ησυχία μου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς ο Κωνσταντής ξεσπά  – Παρατήστε με όλοι σας στην ησυχία μου.

Δεν είναι καλά το παιδί… Μη το πιέζετε …

Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή περνάει την μεγάλη κρίση του από την αρχή της. Κι αυτό γιατί νιώθει ο νεαρός Σεβαστός έντονα τύψεις για τον θάνατο του Γιάννου και όπως ήδη βλέπετε, εδώ και καιρό δεν αντέχει να αντικρίζει τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αποτελειώνει τον Ακύλα

Από την άλλη η Δρόσω καταλαβαίνει πως τον απασχολεί αυτό το θέμα και φοβάται για εκείνον μιας και έχει αρχίσει να πίνει ξανά. Όταν της ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραδοθεί, εκείνη θυμώνει:

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω χωρίζει με τον Κωνσταντή και φεύγει στο εξωτερικό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο

Δεν μπορεί να μου λες τέτοιο πράγμα! Κωνσταντή, σύνελθε, του λέει, αλλά εκείνος επιμένει: Κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει τι συμβαίνει μέσα μου παρατήστε με όλοι σας στην ησυχία μου, φωνάζει και φεύγει.

Οι ώρες περνάνε και κανείς δεν ξέρει που είναι με αποτέλεσμα η Δρόσω αλλά και οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχούν. Όμως, ο Κωνσταντής είναι μόνος του και πίνει περνώντας απ’ το μυαλό του συνεχώς οι εικόνες από την δολοφονία του Γιάννου και τρελαίνεται.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια για τον Γιάννο στον Λάμπρο

Το επόμενο πρωί γυρίζει σπίτι μεθυσμένος και η Δρόσω βρίσκεται σε απόγνωση. Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται ύστερα από την εξαφάνιση του αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close