Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σέργιος πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο. 

Το γλυκάκι μας θα χαρεί πολύ που οι γονείς του είναι ξανά μαζί…Οι γονείς δεν ξέρω τι θα κάνουν όταν ακούσουν τις απαιτήσεις του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Κωνσταντης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια για τον Γιάννο στον Λάμπρο

Πέρα από τις αποκαλύψεις και τους χωρισμούς το Διαφάνι ζει τις επόμενες εβδομάδες και μερικά ευχάριστα γεγονότα. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα καταρχάς που βλέπουν τα αδέρφια τους, τον Κωνσταντή και τη Δρόσω  να φτάνουν στα πρόθυρα χωρισμού έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ αυστηρό κριτή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Ο λόγος για το μικρό Σέργιο, ο όποιος τους πιάνει στα πράσα να φιλιούνται και πετάει από τη χαρά του που οι γονείς του είναι ξανά μαζί. Όμως δε τους αφήνει έτσι. Η πρώτη ερώτηση είναι πότε θα ξανά παντρευτούν και όταν δεν παίρνει απάντηση επιμένει να τους πιέζει να γυρίσουν όλοι μαζί στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του MEGA

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια του παππού του ο οποίος όντως επιστρέφει στο αρχοντικό της οικογένειας στο Διαφάνι μαζί με τον μόνο άνθρωπο που έχει μείνει δίπλα του, την Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Και όσο οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με τα φαντάσματα του παρελθόντος μέσα σε ένα σπίτι στο οποίο έχουν ζήσει πάρα πολλά ο Σταμάτης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Προσφέρεται να τον βοηθήσει να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτας και όταν εκείνος δέχεται οι δυο τους αποδεικνύονται μία καλή και πολύ αποτελεσματική ομάδα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close