Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή λέει στον Ακύλα πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ζωή αποτελειώνει τον Ακύλα

Έτσουξε Ακύλα; Τι μπαλίτσα σε έπαιξε η Ζωή!!! Θέλουμε κι άλλο!!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο

Ταπεινωμένος στη φυλακή με ένα ολόκληρο χωριό να βράζει εναντίον του ο Μεγαρίτης δέχεται το τελειωτικό χτύπημα από την ίδια του τη γυναίκα, η οποία τον επισκέπτεται μόνο και μόνο για να του ρίξει αλάτι στις πληγές αποκαλύπτοντας ότι η Κορίνα δεν είναι δική του κ@ρη αλλά παιδί του μεγάλου και αληθινό της έρωτά, του Φιλίππου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής λέει την αλήθεια για τον Γιάννο στον Λάμπρο

Το Διαφάνι είναι ακόμα μουδιασμένο από τον θάνατο του Θανάση. Σίγουρα η σύλληψη του Ακύλα και του Μελέτη δικαιώνει κατά κάποιο τρόπο την θυσία του νεαρού και σκορπά ανακούφιση σε όλο το χωριό, όμως το γεγονός δεν αλλάζει…

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Κωνσταντής

Ο γιος του Περικλή και της Παγώνας, ένα παιδί μορφωμένο, με όνειρα που ακολούθησε το λάθος δρόμο έφτασε στο σημείο να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή τις επιλογές του. Χωρίς την παραμικρή αναστολή ο Ακύλας έδωσε εντολή να τον σκοτώσει προκειμένου να μην καταθέσει εναντίον των Αβάντων στην επικείμενη δίκη  για τους φόνους των μελών του ΕΑΚ.

Άγριες Μέλισσες-Θανάσης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Τώρα η οργή όλου του Διαφανίου έχει στραφεί εναντίον του και ο ίδιος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα τρόπο για να αποδράσει. Ξέρει καλά πως αυτή τη φορά δύσκολα θα γλιτώσει καθώς ένα ολόκληρο χωριό έχει ορκιστεί εκδίκηση.

Δείτε ακόμα Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του MEGA

Η επίσκεψή της Ζωής στη φυλακή κάνει την επιθυμία του να το σκάσει ακόμα μεγαλύτερη. Η γυναίκα του που του είχε ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι τον μισεί έρχεται να τον δει και του ανακοινώνει κάτι που τον συγκλονίζει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή λέει στον Ακύλα πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Η Κορίνα, το κ@ρίτσι που ήταν ο μόνος άνθρωπος που ένιωσε πως τον αγαπάει πραγματικά είναι στην πραγματικότητα παιδί ενός άλλου και μάλιστα του ανθρώπου που ο ίδιος έβαλε να σκοτώσουν χρόνια πριν. Του μοναδικού που ερωτεύτηκε και ήθελε να παντρευτεί η Ζωή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Κορίνα-

Αποκαλύπτοντας τώρα στην αδύναμη στιγμή του Ακύλα την αλήθεια που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια η Ζωή παίρνει επιτέλους την εκδίκησή της και ο ίδιος καταρρέει.

Νιώθει το μυαλό του να παραλύει και δεν μπορεί να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο το πώς θα βγει από την φυλακή για να τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Ο επόμενος που μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Ζωής είναι ο Λευτέρης και μένει τώρα ίδια η Κορίνα που τόσα χρόνια ζει ένα ψέμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Η Ζωή ξέρει καλά ότι η κ@ρη της θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα και σκέφτεται ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα της έχουν αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο του Ακύλα όμως η αγάπη που είχε μέσα της γι’ αυτόν δεν έχει σβήσει.

Έτσι σκέφτεται να την πάρει και να κατέβουν στην Αθήνα ώστε να δει με τα ίδια της τα μάτια την αλήθεια. Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα κλονιστεί μεν αλλά στο τέλος θα καταλάβει. Όντως οι δυο τους φεύγουν μαζί και η Ζωή οδηγεί την Κορίνα στα ίδια μονοπάτια που αποκάλυψαν και σε εκείνη την τύχη του αγαπημένου της Φιλίππου.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή λέει στον Ακύλα πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Η μικρή μαθαίνει ότι ο αληθινός πατέρας της δεν είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης αλλά ο άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά η μητέρα της και πως η ίδια ήταν ο καρπός του καταδικασμένου έρωτά τους. Φυσικά σοκάρεται ενώ την ίδια στιγμή ο Ακύλας ετοιμάζει την απόδραση του, όταν δέχεται μία απροσδόκητη επίσκεψη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close