Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Μόρτζος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι πεθαίνει ο Μόρτζος

Πεθαίνει ο Μόρτζος και βρίσκει και τη στιγμή για να πεθάνει!!! Μια ενοχλητική οικογένεια είναι αυτή τελικά ακόμη και στο θάνατο !

Ο Νικηφόρος έχει πια μετανιώσει για τον αρραβώνα του με τη Ρένα και θέλει να τον διαλύσει προτού να είναι αργά. Δεν θέλει να την πληγώσει με το να της υπόσχεται μία ευτυχισμένη ζωή μαζί του!

Έτσι παίρνει την απόφαση να λήξει τη σχέση του μαζί της, αλλά οι εξελίξεις των προλαβαίνουν. Πριν προλάβει να μιλήσει με τη Ρένα, έχει συνάντηση με τον Μόρτζο, ο οποίος του αποκαλύπτει: Δεν μου μένει πολύς χρόνος ακόμα, και ο Νικηφόρος προσπαθεί να καταλάβει τι εννοεί.

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Μόρτζος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος-Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα και γιατροί μου δίνουν λίγους μήνες ζωής! Γι’ αυτό θέλω να σε παρακαλέσω να επισπεύσετε τον γάμο σας με τη Ρένα.

Να προλάβω να τη δω νυφούλα, να τη συνοδεύσω στην εκκλησία, να χορέψω μαζί της, του λέει ο Μόρτζος και ο Νικηφόρος σοκάρεται, αλλά βρίσκεται και εγκλωβισμένος στα θέλω του.

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Μόρτζος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει με τις κλωτσιές τον Ακύλα από το σπίτι του

Όμως, τα πάντα ανατρέπονται όταν ο Χαρίλαος Μόρτζος πεθαίνει καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Τόσο η δική του οικογένεια όσο και των Σεβαστών σοκάρεται από τις εξελίξεις αυτές και φυσικά ο θρήνος για όλους είναι βαρύς.

Κι ενώ η Ρένα χρειάζεται τον Νικηφόρο στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει με τον χαμό του πατέρα της, εκείνος κάνει έρωτα με την Ασημίνα, μη μπορώντας κανείς από τους δύο να κρατηθεί μακριά από τα συναισθήματά του.

Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Μόρτζος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Τα πράγματα έχουν περιπλακεί πολύ και είναι ο καιρός για να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Δεν πάει άλλο η κατάσταση και ότι δεν δένει λύνει.

Τώρα ποιος θα λύθει από τα δεσμά είναι άλλο θέμα που θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close