Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καυτές καθώς Νικηφόρος-Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Μα δεν τελειώσαμεεεεε δεν γινεται σου λέω δεν τελειώσαμεεεε, το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμεεεεεεεε. Δεν μπορώ να σε ξεχάσω το ομολογωωωωω

Ενα ζευγάρι μοιάζει ανήμπορο να αποφύγει πια Τα έντονα συναισθήματα του ο λόγος για το νικηφόρο και την Ασημίνα. Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν ο ένας από τον άλλον πως αγαπιούνται ακόμη φτάνει μία στιγμή αδυναμίας για να τα ανατρέψει όλα.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας διώχνει με τις κλωτσιές τον Ακύλα από το σπίτι του

Όμως, τα πάντα ανατρέπονται όταν ο Χαρίλαος Μόρτζος πεθαίνει καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Τόσο η δική του οικογένεια όσο και των Σεβαστών  σοκάρεται από τις εξελίξεις αυτές και φυσικά ο θρήνος για όλους είναι βαρύς.

Κι ενώ η Ρένα χρειάζεται τον Νικηφόρο στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει με τον χαμό του πατέρα της, εκείνος κάνει έρωτα με την Ασημίνα, μη μπορώντας κανείς από τους δύο να κρατηθεί μακριά από τα συναισθήματά του.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Το τεράστιο δίλλημα του Σταμάτη

Οσο ευτυχισμένους όμως τους κάνει αυτή τη στιγμή, τόσο βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς ξέρουν πως πια τα εμπόδια ανάμεσά τους είναι πολλά.

Οταν αργότερα ο Σεβαστός μαθαίνει τι έχει συμβεί νιώθει τύψεις τόσο απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του όσο και στην πρώην σύζυγό του, καθώς ένας χωρισμός τώρα θα διέλυε τη Ρένα.

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της, τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο με τον Κωνσταντή δε θα μπορεί να μένει μαζί με το Σέργιο και η Ασημίνα τους ομολογεί πως κοιμήθηκε με το Νικηφόρο.

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

ο Νικηφόρος εκτός από τις  ενοχές  που νιώθει απέναντι στη Ρένα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό τα όσα περασε με την πρώην γυναίκα του.

Ο Νικηφόρος πονάει. Καταλαβαίνει πως δεν αγαπάει πια την Ρένα. ΚΑταλαβαίνει πως δεν έπαψε να αγαπά ποτέ την Ασημίνα. Ο Νικηφόρος λυγίζει μπροστά στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί και προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να βγει.

Θα βρει το κουράγιο και τη δύναμη να ξεκαθαρίσει στη Ρένα πως δεν πάει άλλο ή θα αφεθεί στη μοίρα του; Η Ασημίνα πως θα αντιδράσει σε όλο αυτό;

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα παραδίδονται στο πάθος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Έρχονται πολλές εξελίξεις φωτιά που θα σας της αποκαλύψουμε πάρα πολύ σύντομα. Μήπως τελικά η Ασημίνα θα κάνει ένα βήμα μπροστά  με κάποιον άλλον άντρα ή τελικά δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να είναι μαζί η Ασημίνα με τον Νικηφόρο;

Εμείς έχουμε να πούμε πως πρέπει επιτέλους να τους γυρίσουν στο όνειρό τους. Καιρός είναι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close