Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε το τέλος της Ουρανίας και του Κυριακού.

Η Ουρανία και ο Κυριάκος έχουν φτάσει αρκετές φορές στο τέλος, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται πιο σοβαρά, στις Άγριες Μέλισσες.

Κρίμα βρε παιδιά μετά από τέτοιο έρωτα …Αχ θα μαραζώσει ο καημένος ο Κυριάκος…Η μήπως θα γίνει η ανατροπή;

Η Ουρανία, όχι μόνο βρήκε τον έρωτα αλλού, αλλά ένιωσε πως η εμπιστοσύνη της χάθηκε απέναντι στον Κυριάκο, όταν εκείνος άρχισε να ακολουθεί πιστά τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Άγριες-Μέλισσες-Ουρανία-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Δάκη με Κωνσταντή

Μπορεί ο Κυριάκος την τελευταία στιγμή να άλλαξε γνώμη και να “συνήλθε”, γυρνώντας την πλάτη του στον Μεγαρίτη, η Ουρανία, όμως, δεν κατάφερε να ξεχάσει τόσο εύκολα. Τα χρέη που της άφησε ο Σαραντόπουλος, την έχουν βάλει σε σκέψεις.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81 , 82 , 83 , 84

Η ίδια θέλει να σηκωθεί και να φύγει στην Αμερική, μαζί με τον Φώτη. Θέλει να κάνει μία νέα αρχή, να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, τόσο στην καριέρα της, όσο και στη σχέση της με τον Άλκη. Φυσικά, δεν είναι όλα τόσο εύκολα…

Τί επιφυλάσσει το τέλος για την Ουρανία και ποια θέση θα έχει ο Κυριάκος στη ζωή της, στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες-Μέλισσες-Ουρανία-Κυριάκος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα θεωρεί πως είναι πολύ ανώτερη από την Ασημίνα

Κι όμως, το ζευγάρι αυτό θα κάνει ξανά ένα βήμα, για να είναι μαζί. Θα προσπαθήσουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους, με τον Άλκη Σαραντόπουλο να αποχαιρετά οριστικά το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ουρανίας και του Κυριάκου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη

Το θέμα, όμως, είναι: Πόσο εύκολα ξανά κολλάει το γυαλί; Σύμφωνα με το  Youfly.com, θα καταφέρουν να είναι όπως παλιά, ή οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό και θα ζήσουν χωριστά, ως δύο ξένοι;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close