Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη χωρίζει τον Γραμματικό για χάρη του Μελέτη

Μεγάλες αποκαλύψεις μας περιμένουν στις Άγριες Μέλισσες με ανατροπές και συνταρακτικά γεγονότα. 

Την αρχή του τέλους θα κάνει ο Κωνσταντής, που θα αποκαλύψει την σχέση του με την Δρόσω . Θα δεχτεί πόλεμο από την οικογένειά του και από την Ελένη, προκειμένου να διαλύσει αυτή τη σχέση και τότε είναι  που θα  αποκαλύψει  σε όλους ότι  ο Δούκας είναι  πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Άγριες Μέλισσες_Δουκας _Κωνσταντής_

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής προδίδει τον Δούκα

Όλος ο συνεταιρισμός αναστατώνεται με την αποκάλυψη του Κωνσταντή και αποφασίζουν να στείλουν την Ελένη σαν  αντιπρόσωπο για  αντιμετωπίσει τον Δούκα. Η σύγκρουση θα είναι μεγάλη , ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αδιέξοδο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή . Ο Νικηφόρος θα μετανιώσει που εμπιστεύτηκε πάλι  τον πατέρα του προδίδοντας τα μέλη του συνεταιρισμού.

Η Μυρσίνη όταν επιστέψει από το νοσοκομείο μαθαίνει πως  ο Κωνσταντής έμπλεξε με τη Δρόσω και  εξοργίζεται.  Από την άλλη ο Νικηφόρος είναι έτοιμος  για εκδίκηση.

Ο πεθερός της Πηνελόπης Μάρκος, , την πιάνει στα πράσα με τον Μελέτη. Εκείνη προσπαθεί  να δώσει εξηγήσεις στον πεθερό της, μα εκείνος είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει στον γιο του αυτά που  είδε. Την επόμενη  μέρα, η Πηνελόπη λέει στον Αλέξη ότι τον απάτησε και φιλήθηκε με τον Μελέτη. Εκείνος διαλύει  τον γάμο τους και της ζητάει να χωρίσουν.

 Άγριες Μέλισσες _ Πηνελόπη_

Η Πηνελόπη θέλει να κρύψει από την οικογένειά της τον λόγω χωρισμού της. Σύντομα όμως μαθαίνουν όλοι την σκληρή αλήθεια. Η οικογένεια Σεβαστού οδεύει προς διάλυση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close