Μπάμπης συλλαμβάνεται_

Τα spoilers στις Άγριες μέλισσες είναι πολλά και αυτή την εβδομάδα: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται από την χωροφυλακή και η Δρόσω έχει βλέψεις να πάρει το μικρό Σέργιο πίσω.

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη στις  Άγριες Μέλισσες.

Από τη μια η επιστροφή του Τάκη στο Διαφάνι  φέρνει αναστάτωση στη Δρόσω αφού την εκβιάζει  με δυο μυστικά  που την καίνε. Το ένα είναι η παλιά της ζωή στη Τρούμπα και το άλλο αφορά τον μικρά Σέργιο. Όλα λοιπόν αποκαλύπτονται και το σπίτι των Σεβαστών γίνεται  κόλαση. Από την άλλη το σχέδιο της Ελένης να βάλει φυλακή τον  Βόσκαρη  πάει χαμένο, αφού δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες για να καταγγείλουν τα κατορθώματα του στις φυλακές.

Στο συνεταιρισμό μετά από την ανεξήγητη κλοπή του  χρηματοκιβωτίου γίνεται χαμός. Ο Κωνσταντής ψάχνει να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον  Σωκράτη  και τους εκβιασμούς του και καταλήγει στο να επιλέξει να ακολουθήσει το σχέδιο του Δούκα ξέροντας πως ρισκάρει το μερίδιο του. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε άσχημη θέση αφού το δώρο που της έκανε ο Μελέτης για τον γάμο της γίνεται αιτία να έρθει σε ρήξη με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη είναι Έγκυος Ποιανού είναι το παιδί;

Από τη άλλη η Ελένη καταλήγει ξανά στα χέρια του Βόσκαρη καθώς εκείνος βρίσκει αφορμή την υπόθεση του Νέστορα.  Όσο για τον  δεσμό  Δρόσως – Κωνσταντή φαίνεται  να τελειώνει πριν καλά καλά αρχίσει. Ακόμη η αποκάλυψή του Τάκη  δεν αργεί αφού η Ασημίνα πηγαίνει στο πατρικό  της με τον  μικρό Σέργιο και γίνονται τα αποκαλυπτήρια.

 Η Ασημίνα εξαφανίζεται  τι θα γίνει με τον μικρό Σέργιο

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό η Ασημίνα φεύγει από το χωριό μαζί με τον μικρό Σέργιο και ο Νικηφόρος πάει να βρει τον Μπάμπη  για να του δώσει εξηγήσεις για το που μπορεί να είναι η Ασημίνα. Ο Μπάμπης δεν λέει κάτι και λίγο ο Μπάμπης  συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή με σκοπό να ομολογήσει που κρύβεται η Ασημίνα. Η Ελένη θα βρει   τη Ασημίνα αλλά δεν θα καταφέρει να την κάνει να γυρίσει πίσω.  Τη επόμενη  φορά η Ελένη  μεταφέρει ένα μήνυμα από τον Νικηφόρο, με το οποίο  απειλεί την Ασημίνα πως θα τα πει  όλα και θα  πάρει για πάντα τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιστρέφει, αλλά οι πληγές τις θα παραμείνουν ανοιχτές.

Η Δρόσω  αρχίζει να πιστεύει  πως  μπορεί να πάρει πίσω  τον γιο της, κάτι που είναι δύσκολο να επιτρέψουν η Μυρσίνη και ο Δούκας.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

 

Close