Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη μένει Έγκυος – Ποιανού είναι  το παιδί;

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη είναι Έγκυος – Ποιανού είναι το παιδί; Θα φέρει άραγε χαρά ή μεγάλες απορίες ;

Και αφού ο πολυπόθητος γάμος της Πηνελόπης έγινε έρχονται νέες εξελίξεις που θα ταράξουν τις ζωές των ηρώων στην αγαπημένη μας σειρά Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Αυτή τη φορά έρχεται στο επίκεντρο η Πηνελόπη  αφού μένει έγκυος ,κάτι που το ήθελε πολύ και το είχε ζητήσει από τον Αλέξη Γραμματικό αμέσως αφού παντρευτήκανε. Μήπως αυτή η επιμονή της για ένα παιδί θα την έκανε να ξεχάσει τον Μελέτη και να αφοσιωθεί για πάντα στην οικογένεια της. Μόλις λοιπόν γίνεται γνωστό πως η Πηνελόπη είναι έγκυος ,αρκετοί είναι εκείνοι που θα αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας. Στο μυαλό του Αλέξη θα μπουν υποψίες πως η γυναίκα του βρισκόταν κρυφά με τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες_ Η Πηνελόπη μένει Έγκυος – Ποιανού είναι το παιδί;

Αρκετοί  θα χαρούν με τη είδηση της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης και πρώτα από  όλους η οικογένεια της, αλλά η Ανέτ και ο Μελέτης θα προβληματιστούν  αρκετά με την είδηση αυτή.

Από την άλλη ο Αλέξης Γραμματικός έχει βρει το δώρο του Μελέτη για τον γάμο της και έχει γίνει έξαλλος.  Επιτίθεται λοιπόν στη Πηνελόπη με προσβολές λέγοντας της : Πότε και γιατί σου το έδωσε; Που τον είδες; Ακόμα συναντιέστε κρυφά; Η Πηνελόπη προσπαθεί να εξηγήσει πως έχουν τα  πράγματα αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον κρατήσει. Πηγαίνει να βρει τον Μελέτη και κουβέντα στην κουβέντα αρχίζει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τω δυο ανδρών.Μη ξεχάσετε να δείτε και εδώ : Ο Δούκας με τον Βόσκαρη αδέρφια

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη μένει Έγκυος – Ποιανού είναι το παιδί;

Την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών η Μυρσίνη καταφέρνει τον Δούκα να δεχτεί την Πηνελόπη και τον Αλέξη στο σπίτι λέγοντας του:  Σκέψου πως η Πηνελόπη μας θα μένει μαζί μας, αλλά θα έχεις από κοντά και τον Αλέξη…Παρ” όλα αυτά ο Γραμματικός δεν θα δεχτεί να μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Δούκα λέγοντας στην Πηνελόπη :  “Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με τους γονείς σου, ξέχνα το!.

Ο Αλέξης είναι  πολύ φορτισμένος  αφού νιώθει διαρκώς μεγάλη ανασφάλεια προς  στη Πηνελόπη  για τα  συναισθήματά της. Επίσης , ξέροντας   τις πράξεις του Δούκα, θέλει  να τον κλείσει στην φυλακή.

Τι θα δούμε στις Άγριες μέλισσες στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/01/2021

11/01/21 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 Β ΚΥΚΛΟΣ
Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 72 β Κυκλος

Επεισόδιο 72. Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει απ’ τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;

Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close