Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιον θα ερωτευθεί η κόρη του Ακύλα

Νέες ταραχές στις Άγριες Μέλισσες με την οικογένειά του Ακύλα και συγκεκριμένα την κόρη του.

Η οικογένεια του Ακύλα και συγκεκριμένα τα παιδιά του θα έχουν καθοριστικό ρόλο  στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης προσπαθεί να βοηθήσει  το νέο του αφεντικό να εγκλιματιστεί στο χωριό με την νεαρή κόρη του Ακύλα  να ερωτεύεται τρελά  έναν από τους ήρωες  .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το καφενείο μετατρέπεται σε γιάφκα

Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι το αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης βρίσκεται πλέον στα χέρια του Μεγαρίτη. Ο Ακύλας έρχεται στο Διαφάνι και δεν λογαριάζει τίποτα επιβάλλοντας στην οικογένειά του να αλλάξει ζωή.  Και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα  τα παιδιά του να κινδυνεύσουν .

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιον θα ερωτευθεί η κόρη του Ακύλα

Ο τρελός έρωτας

Η μοίρα χτυπά ξανά τον Μελέτη.  Ο Μελέτης, είναι πλέον υπό τις προσταγές του  Ακύλα και εν αργεί να έρθει κοντά με την κόρη του. Μια νέα  σχέση λοιπόν αρχίζει και σύμφωνα με το TiVi, η θέση του δίπλα στον Μεγαρίτη, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Δεν θα χωρίσουν Ασημίνα και Νικηφόρος

Όλο αυτό θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν κρυφό. Αλλά δε θα μείνει για πολύ έτσι. Οι δυο νέοι θα βρίσκονται  κρυφά, με τον Μελέτη τρελά ερωτευμένο με την νέα ηρωίδα  .Οι δυσκολίες όμως αυτή τη φορά θα είναι περισσότερες. Η Πηνελόπη επιστρέφει και αυτό θα επηρεάσει αρκετά τον Μελέτη.  Εκείνη μπορεί να μην δε θέλει να είναι μαζί του, ο έρωτας αυτός όμως δεν ξεχνιέται εύκολα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιον θα ερωτευθεί η κόρη του Ακύλα

Επίσης θέματα στην οικογένεια θα  δημιουργήσει και ο γιος του Ακύλα. Όλοι οι νέοι ήρωες  θα μπουν σε δύσκολα μονοπάτια  και εκείνη η σκοτεινή εποχή θα αλλάξει τη ζωή τους στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close