Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το καφενείο μετατρέπεται σε γιάφκα

Άγριες Μέλισσες : Ο τρίτος κύκλος θα φέρει μεγάλες  αλλαγές ακόμη και θα επηρεάσει μέχρι  και το καφενείο του Διαφανίου! Μπορεί λόγο της εποχής  να απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις  και οι βραδινές παρέες , οι Διαφανιώτες όμως θα βρουν τον τρόπο . Σημαντικό ρόλο θα  παίξει και η Βιολέτα  που επιστέφει ανανεωμένη και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο.

Θα αναλάβει λοιπόν τα ηνία του καφενείου και θα σταθεί δίπλα σε όποιον την χρειάζεται βοηθώντας στο έργο που έχουν ήδη αρχίσει  τα μεγάλα κεφάλια του χωρίου. Και αυτό σημαίνει πως ο  κοινοτάρχης Περικλής Τόλιας θα είναι πολύ ενεργός την τρίτη σεζόν.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το καφενείο μετατρέπεται σε γιάφκα

Η ενεργός δράση του Τόλια

Ο Περικλής καλεί  τον παπά Γρηγόρη, τον Προύσαλη, τον Άγγελο και τον Νέστορα, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να  σώσουν ότι μπορούν. Από την άλλη  Ο Προκόπης, ο Μπάμπης και ο Λάμπρος είναι εξόριστοι και τρομαγμένοι . Σύμφωνα με  τον  Χρήστο Πλαΐνης σε συνέντευξή που έδωσε πρόσφατα  στο 7 Μέρες TV:

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιους χωρισμούς θα δούμε στον τρίτο κύκλο

Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Τόλιας είναι να συσπειρώσει τις αρχές του τόπου, δηλαδή, την αστυνομία, την εκκλησία και τον κοινοτάρχη, με στόχο το καλό του χωριού και των συγχωριανών του. Ο Τόλιας λειτουργεί με έναν τρόπο όπως η Φιλική Εταιρεία. Προσεγγίζει όσους διαθέτουν κύρος και επιρροή για να δει τις διαθέσεις των υπολοίπων και από κει και πέρα να πράξει ανάλογα».

Στόχος λοιπόν των ηρώων είναι να κατατροπώσουν τον νέο εχθρό του Διαφανίου. Ενώνονται λοιπόν όλοι μαζί για να εξοντώσουν  τον  Ακύλα Μεγαρίτη. Θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close